خواندهام بر مدار مزار: روایت هایی از زائران مزار حاج قاسم سلیمانی فروغ زال 5.0 0 برسد به دست حاج قاسم: نامه جوانان و نوجوانان به شهید حاج قاسم سلیمانی لیلی زهدی 0.0 1 روایت رستاخیز حسین عباسپور 0.0 0 کلنا قاسم: خاطرات زندانیان بحرین از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی میرمحمدابراهیم یزدانی 0.0 0 پسرم قاسم: خاطرات والدین از نام گذاری فرزند خود به یاد شهید سلیمانی مریم قربان زاده 0.0 0 سردار سربداران: برگزیده ای از اشعار شاعران درباره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مرتضی امیری اسفندقه 5.0 1 سرو روان: وداع تاریخی مردم در تشییع با شکوه حاج قاسم سلیمانی دی 1398 0.0 0 سربازنامه: منظومه ای برای شهید قاسم سلیمانی افشین علاء 4.7 6 کوچک مرد سعید شمس 4.8 6 پینمای از چیزی نمیترسیدم سعید مهاجر 4.7 18 عزیز زیبای من زینب مولایی 4.5 23 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 183