خواندهام کارآگاه سیتو و دستیارش چینمیادو 6/ معما در جام جهانی فوتبال آنتونیوخ. ایتوربه 4.5 7 کارآگاه سیتو در ایران 5/ شمشیر در استادیوم فوتبال لاله زارع 4.2 3 کارآگاه سیتو و دستیارش چینمیادو 4/ یک روز در میدان اسبدوانی آنتونیوخ. ایتوربه 4.5 2 کارآگاه سیتو و دستیارش چینمیادو 3/ مهمان ناخوانده آنتونیوخ. ایتوربه 4.2 2 کارآگاه سیتو و دستیارش چینمیادو 2/ مومیایی گمشده آنتونیو ایتوربه 4.4 5 کارآگاه سیتو و دستیارش چینمیادو 1/ یک دستیار همهفنحریف آنتونیوخ. ایتوربه 4.3 9 من ماه هستم: بهترین دوست زمین استیوی لوئیس 4.3 1