چالش روزی 30 صفحه به مدت 30 روز موعودِ عصر 1403/10/7 چالش روزی 30 صفحه به مدت 30 روز پایان چالش : 1 روز دیگر این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. روند پیشرفت مطالعه 29 روز از 30 روز کتابهای خواندهشده در این چالش پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.2 193 اسرار ماه رجب و مراقبات و مناسک آن همراه با آداب اعتکاف محمدتقی فیاض بخش 4.5 19 خونآورد؛ گفتگوی سید علی خامنهای، مرتضی مطهری و دکتر علی شریعتی درباره قیام و انقلاب امام حسین علیه السلام 4.5 17 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.6 55 قدرت انضباط شخصی: چگونه از خودکنترلی و استحکام روانی برای رسیدن به اهداف تان استفاده کنید دانیل والتر 3.4 4 امام رئوف نرجس شکوریان فرد 4.6 4 آدم شدن چه مشکل!: خودسازی و تربیت نفس در کلام و آثار امام خمینی (ره) سیدحسین هوشی سادات 5.0 3 یاد و یادگار: خاطراتی از دیدار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) با همسر مکرمه ی حضرت امام (ره) سیدعلی خامنه ای 4.9 3 هوش مصنوعی (آوند دانش) لوکا ماسارون 4.0 1 چرا شیعه هستم؟ محمدرضا حدادپور جهرمی 4.3 1 دعا علیرضا برازش 4.8 0 چوب های چرخ گاری لیلا معظمی 4.3 1 معجزه ی خواب: (خواب راحت و کافی طی درمان وابستگی مواد) پیمان حسنی ابهریان 0.0 گوش سفید، دم سیاه و دیگران وحید پورافتخاری 4.5 1 خانه ای خدایی: داستان واره احکام خانه و خانواده حمزه علی شیخ تبار 5.0 0 عماد و کاروان غول ها نرگس میرفیضی 4.2 0 موفقیت پیش ساخته طاهره جان نثاری 0.0 کیمیاگر رضا مصطفوی 4.2 30 کلیک های حلال و حرام روح الله حبیبیان 5.0 0 آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن جلد 1 علی بمان ملک احمدی 5.0 0 شیر آب سروش چیت ساز 3.0 0 عصر ظهور علی کورانی 3.7 11 کدینگ در شبکه های مخابراتی و کامپیوتری محمدمهدی ذوالفقاری 3.5 0 قانون چاقی: چطور قفل کاهش وزن مان را باز کنیم جیسن فانگ 4.3 6 گردان قاطرچی ها داود امیریان 4.3 72 راهی که پیدا شد...: روایت گوشه هایی از زندگی من در دوران کاهش وزن طاهره مهدوی خانی 2.8 1 آخر و عاقبت زرنگ بازی پیام ابراهیمی 3.7 0 در طلب کوی دوست: صد و ده فضیلت زیارت سیدالشهدا (ع) از کتب معتبر شیعه عباس اعتمادیان 5.0 1 مثل امام رضا باش (2) حسین میرزایی 3.8 1 غیبت: استخدام گوینده در رادیو شیطان، آیا دوست دارید در رادیو شیطان گوینده شوید؟!! مصطفی کریمی 4.5 1 سلام، من زمین هستم: داستان واقعی یک سیاره ی منحصر به فرد لوکا نوولی 4.0 2 داستان های روبه رو مظفر سالاری 4.3 7 بیماری ناشناخته سیدجواد راهنما 4.5 1 دوست ناباب لیلا معظمی 4.5 1 الاغی سوار فرغون سیدجواد راهنما 4.0 0 83 0 8 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.