معرفی کتاب دنیای تئو: رمان تاریخی درباره ادیان و مذاهب جهان اثر کاترین کلمان مترجم مهدی سمسار

دنیای تئو: رمان تاریخی درباره ادیان و مذاهب جهان

دنیای تئو: رمان تاریخی درباره ادیان و مذاهب جهان

کاترین کلمان و 1 نفر دیگر
3.0

1392/11/12

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

"دنیای تئو" پیدایش، تحول و مسیر ادیان و مذاهب بزرگ عالم را از بدو تاریخ در قالب یک رمان جذاب و زیبا شرح می دهد. کاترین کلمان "تئو" قهرمان 14 ساله کتاب خود را در سفر دور و درازش از اورشلیم تا بنارس، از رم و استانبول تا قاهره و پراگ، از مسکو تا جاکارتا و از سنگال تا برزیل و نیویورک ، با سرگذشت پر فراز و نشیب ایمان آشنا می کند و علاوه بر ادیان بزرگ الهی یهود، مسیحیت و اسلام، مذاهب گوناگون دیگر(آیین های مصر باستان، هندوئیسم، بودیسم، جنیسم، سیکیسم، ذن، تائویسم، کنفوسیانیسم، شینتویسم، ادیان و معتقدات قبیله های آفریقایی و...) را نیز به او می شناساند. تئو در طول این سفر با فرزانگانی روبرو می شود که ذهن او را بر دنیای روحانی اطراف می گشایند و قلب او را آرامش می بخشند. خواننده رمان" کاترین کلمان" در حالی کتاب را پایان خواهد داد که از" دنیای تئو" آگاهی های تازه ای کسب کرده است و با قهرمان کتاب هم زبان خواهد شد که به راهنما و همسفرش "عمه مارتا" می گوید: "به تو اطمینان می دهم که من قدرت پروردگار را احساس کردم! و در همه جای جهان آن را یافتم !" هر چند که برای خواننده کنجکاو، رمان "دنیای تئو" پایان ندارد و گشت و گذار او در این جهان هرگز در گوشه کتابخانه فراموش نخواهد شد و مرجعی همیشگی خواهد بود.