معرفی کتاب تفسیر سوره توحید اثر علی صفایی حائری تفسیر سوره توحید علی صفایی حائری 4.4 9 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 15 خواهم خواند 11 ناشر انتشارات لیلة القدر شابک 9789647803410 تعداد صفحات 84 تاریخ انتشار 1388/11/17 توضیحات کتاب تفسیر سوره توحید، نویسنده علی صفایی حائری. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدرضا خراسانی زاده 1401/6/11 استاد صفایی در این کتاب با تفسیر سوره توحید، به نقد نظریه ماتریالیست میپردازد مثل دیگر کتاب های استاد، این اثر هم پر از نکات مهم با زاویه دیدی خاص و جالب توجه است همچنین خیلی زیبا در مورد افراد پر از سوال و چالش صحبت میکند و روش مواجهه درست آنان با پرسش ها را تبیین میکند 0 0 بابک فروغی 1404/5/5 نوشتههای عین.صاد حقیقتاً بینشافزا و بهشدت آگاهیبخش است. در این کتاب کوتاه و بسیار مفید، عین.صاد به بررسی و تفسیر سورهی توحید میپردازد و ضمن ارائهی روشی جایگزین برای سیرهای مطالعاتی به پاسخهای اساسیای درخصوص توحید و ارتباط آن با علوم روز میپردازد. او میگوید به جای خواندن کتابهایی با سیر مشخص، باید مسئله داشت و سوال. لذا باید به طرح، تنظیم و تحلیل سوالها پرداخت، وگرنه مطالعات سودی نخواهند رساند. در طرح بحث، نویسنده ابتدا به بررسی اصول و مبانی ماتریالیسم دیالکتیک میپردازد و آنگاه سعی میکند آنها را نقد کند و از پس این استدلالها به سورهی توحید و نکات ارزندهی موجود در آن میرسد. کتاب مطمئناً نیازمند مطالعاتی پیش و پس از خود است و بهتنهایی راه به جایی نمیبرد؛ اما طرح بحث و زاویهی دید منحصربهفردی را ارائه میدهد. باید مجدداً این کتاب را در دور بعدی خواندن کتابهای اصلی عین.صاد بخوانم و بیشتر از آن بهره ببرم. برای مطالعهی بار اول فوقالعاده بود. پینوشت: از آن کتابهایی است که کاش در دورهی دانشجویی خوانده میشد. الان بسیار حسرت میخورم که کسی را در نزدیکی خود ندارم تا بنشینم و با او حول این کتاب مباحثه کنم و مفاهیمش را بهتر و بهتر جا بیندازم و به کار گیرم! 0 0