معرفی کتاب کلیدر اثر محمود دولت آبادی کلیدر محمود دولت آبادی 4.5 13 نفر | 2 یادداشت جلد 8 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 22 خواهم خواند 6 ناشر پارسی شابک 0000000135263 تعداد صفحات 426 تاریخ انتشار 1363/1/3 نسخههای دیگر نشر پارسی توضیحات کتاب کلیدر، نویسنده محمود دولت آبادی. لیستهای مرتبط به کلیدر مهتاب تیموری 1402/3/31 کتابهای خوانده شده در ۱۴۰۲ 59 کتاب سال نو! کتابهای نو! همونطوری که میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست، از اول سال ۴۰۲ اینطور به نظر میرسه که امسال کتابهای متفاوتتری رو قراره بخونم. طبق هر سال هدف ماراتن سال رو روی ۵۲ جلد میذارم. اگر مشغلهها اجازه بدن امیدوارم که لیست امسال، پربارتر باشه. کی میدونه؟ 0 21 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب حافظی 1403/6/6 دشوار نیست قهرمان شدن... دشوار است قهرمان ماندن... 0 10 فاطمه 1401/6/5 رمان کلیدر یکی از طولانی ترین کتاب هایی بود که من خوندم.این رمان ده جلد و ۲۴۸۲ صفحه است.طولانی ترین و شاهکارترین رمان ادبیات ایران. از بعضی از شخصیت های رمان متنفرم کسانی مثل بابقلی بندار،آلاجاقی،نجف ارباب،جهن خان و همه ی کسانی که به ظاهر دوست گل محمد بودند و در باطن نقشه ی کُشتنش را می کشیدند. دلم برای مهربانی گل محمد با رعیت ها تنگ میشود.دلم برای ستار که یاور و همراه همیشگی گل محمد بود و رفاقت را در حق گل محمد تمام کرد تنگ میشود. دلم برای شیرزن های خانواده ی گل محمد:زیور؛ماهک؛شیرو؛مارال و بلقیس تنگ می شود. دلم برای کلمیشی؛خان عمو؛صبرخان؛گل محمد؛خان محمد و بیگ محمد تنگ میشود. این رمان خیلی زیباست.به نظرم از اون کتاباییه که باید تو کتابخونه ی همه ی کتابخونا باشه. 0 0