چال مورچه عمومیداستانانگلیس چال مورچه دوریس می. لسینگ و 1 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 2 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9789645061966 تعداد صفحات 84 تاریخ انتشار 1389/3/24 توضیحات کتاب چال مورچه، مترجم ضیاءالدین ترابی. پستهای مرتبط به چال مورچه بهخوان 1401/8/2 زنان برندهی جایزهی نوبل ادبیات 4 38 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مجید اسطیری 1402/12/17 خیلی سال پیش خوندمش اما یادمه که فضای روایی خوبی داشت. ماجرا با دوستی دو نوجوان در یک معدن بزرگ شکل میگرفت. یک نوجوان انگلیسی که کمی نازپرورده س ولی از تغذیه خوبی برخورداره و یک نوجوان افریقایی که با سختی های زندگی از کودکی محکم باراومده ولی وضع تغذیه ش افتضاحه. لسینگ سالها در کشورهای مستعمره انگلستان زندگی کرده و از این لحاظ وضعیتش مثل مارگریت دوراس و گراهام گرین هستش. البته تفاوت های زیادی هم با هم دارند . اما من سالهاست آرزو دارم یه بررسی حسابی روی رمانهایی که از زبان یک غریبه در کشور استعمارشده روایت میشه انجام بدم و این سه نفر را تا به حال پیدا کرده م . 0 1