مدخل فلسفه غربی معاصر

مدخل فلسفه غربی معاصر

مدخل فلسفه غربی معاصر

محمود خاتمی و 1 نفر دیگر
3.0
1 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

2

خواهم خواند

1

ناشر
علم
شابک
9789644058578
تعداد صفحات
860
تاریخ انتشار
1391/11/9

توضیحات

        تعریف فلسه ممکن نیست. هر فیلسوفی فلسفه را به مذاق خودش تعریف می کند. لذا چون در فلسفه یک مشرب وجود ندارد تعریف واحد ممکن نیست. این نقص فلسفه نیست بلکه کمال فلسفه است. افق ها فلسفه باز است. تعیین تعریف فلسفه باعث محدودیت می شود. یکی از مهمترین مباخث و چالش های فلسفه در ده های اول قرن بیستم این است که آیا اصلا فلسفه معنای محصلی دارد یا نه. هر چند در فلسفه هیچ وقت نمی توان یک فیلسوف یا مکتب فلسفی را تمام شده یا از بین رفته یا کهنه تلقی کرد، اما بلحاظ تعلیمی، در این مباحث جاری به توصیف و ذکر فیلسوفان و جریان های نوآور قرن بیستم در دو حوزه قاره ای و تحلیل اشاره شده است.
      

یادداشت‌ها

          قبل از اتفاقات و ماجرای های چند سال پیش دکتر خاتمی مرید و مرده زیاد داشت اما حالا چند سالی هست اسم ایشون و کتاباش میاد همه شروع می کنند به بد و بیراه گفتن و من نمیدونم اون همه مرید یهو کجا غیبشون زد؟ دکتر خاتمی هرکی که بود و هر کاری که کرد استاد با سوادی بود اگر دانشجوها زحمت مطالعه به خودش میدادند  و سعی میکردند پراکنده گویی های ایشون رو با سوالات مناسب نظم بدن کلاساش قطعا یکی از بهترین کلاسای فلسفه معاصر ایران بود. این کتاب هم برآیند درس گفتارهای فلسفه معاصر یکی از باسوادترین اساتید فلسفه است. 
کتاب خوبی نیست؟ نه چون اصلا کتاب نیست یک سری جزوه است که مرتب شدند. تقریبا هیچ جای کتاب ارجاع نداره نمایه نداره هیچی نداره فقط یک سری جزوه ی تایپ شده است. شما خصلت سواد بالای دکتر خاتمی ، کمی پراکنده گویی استاد و وسعت و گستره ی مطلب رو در نظر بگیرید قطعا این کتاب ( یا مجموعه حزوات) به کارتون میاد مگر اینکه روی فلسفه معاصر مسلط باشید چون این جزوات صرفا یک مدخله و برای آشنایی اولیه است.
خیلی جاهای متن شاید مبهم باشه و ذهن رو اذیت کنه باید ازشون گذشت چون این کتاب فقط قراره شمارو با سر فصل ها آشنا کنه و شاید و فقط شاید کمی دغدغه مندتون کنه.
        

4