رستاخیز شگفت انگیز: پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت اولین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) 10 خرداد 1369

رستاخیز شگفت انگیز: پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت اولین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) 10 خرداد 1369

رستاخیز شگفت انگیز: پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت اولین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) 10 خرداد 1369

5.0
2 نفر |
2 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

2

خواهم خواند

0

شابک
9789645313294
تعداد صفحات
64
تاریخ انتشار
1391/11/1

توضیحات

کتاب رستاخیز شگفت انگیز: پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت اولین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) 10 خرداد 1369، ویراستار حامد جلالی کاشانی.

یادداشت ها

          به نظر من هر ایرانی مسلمان، حتما باید این نامه‌ی بی‌نظیر رو بخونه تا هیچ موقع تاریخ انقلاب اسلامی، چگونگی تشکیل و لزوم آن، اهداف والامرتبه‌ی آن و انحرافات و تحریفاتی که تهدیدش می‌کند رو فراموش نکنه و خلاصه اینکه خط رو گم نکنه.
در این نوشتار جایگاه پدرانه‌ی مقام معظم رهبری در قبال امت اسلامی به وضوح دیده می‌شود.
ایشان به موازات اینکه در اولین سالگرد رحلت حضرت امام (ره)، ترسیم دقیقی از ادامه‌ی مسیر جمهوری اسلامی می‌کنند تا با این ریل‌گذاری جلوی تحریفات گرفته شود، دشمنان اسلام را که با محاسبات مادی خود خیال می‌کردند با ارتحال رهبری دنیای اسلام، می‌تواند ملت ایران را از راه امام منحرف کند و انقلاب نوپا را برچیند، ناامید ساخت و مهر بطلان را بر نقشه‌های شوم آنها و تفکر پوچ جدایی دین از سیاست زد.
در این پیام همچنین برای تک‌تک آحاد جامعه مسئولیت مشخص شده و اشاره شده که با همبستگی و وحدت و تعامل سازنده‌ و صادقانه‌‌ی دولت و ملت است که می‌توان پیشرفتی متناسب با خط امام داشت.
روح اصلی این راه، توحید در همه‌ی ابعاد، یعنی نفی عبودیت و اطاعت خیر خدا و تسلیم محض خدا بودن است که تمایز آن نسبت به رویکردهای انحرافی، با معرفی اسلام ناب در برابر اسلام آمریکایی روشن می‌شود.
اگر هر جا، تبلیغات علیه جمهوری اسلامی باعث شد دچار تردید یا سردرگمی در مسیر بشیم، یا در بخش‌هایی ناکارآمدی‌هایی احساس کردیم، ضروری می‌شود که این پیام را بازخوانی کرده و نکات آن را به صورت راهبردهای مشخص، استخراج کنیم.
اگر توجه نداشته باشیم که ما با انقلاب اسلامی، در جهان خرق پارادایم کرده‌ایم و حرف جدید داشته‌ایم، نمی‌توانیم علوم اسلامی تولید کنیم، چون در همان لایه‌‌های سخت موجود به دنبال نظریه‌پردازی هستیم، نه در پارادایم جدید و با توجه به مسائل حقیقی جامعه.
در چارچوب مکتب امام که پشتیبان پیشبرد انقلاب است، ابتدا باید اندیشه کنیم و اندیشمند داشته باشیم تا بعدها بتوانیم علم تولید کنیم و دانشمند تربیت کنیم.
        

2