پیرمرد و حوری عمومیداستانایران پیرمرد و حوری اکبر صحرایی 4.0 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر به نشر وابسته به آستان قدس رضوی شابک 9789640231975 تعداد صفحات 108 تاریخ انتشار 1399/3/3 توضیحات کتاب پیرمرد و حوری، نویسنده اکبر صحرایی. داستان کوتاه مجموعه داستان ادبیات ایران داستان جنگی لیستهای مرتبط به پیرمرد و حوری انتشارات به نشر مناسب ترین کتاب داستان نوجوان 32 کتاب کار راحتـی نیست اگر بخواهیم بـرای یک نوجوان 10 تا 17 سـاله کتابی انتخـاب کنیم. نوجــوانان در علایق و نیـازها با هم متفاوتاند. باید اولاًدر انتشار و چاپ داستان و سپس در گزینش آنچه قرار نوجـوان ما است بخواند دقت شود. نوشتن و چاپ کتاب درباره مقولات اخلاقی، اجتماعی، دینی و اعتقـادی مهم و ضـروری است و این اهمیت برای مخـاطب کـودک و نوجوان که قرار است نهال باورها و اعتقاداتشان رشد کند ضرورت بیشتری می یابد. باید حواسمان باشد سراغ کتابهایی برویم که داستان جذابشـان آدمها را به خوانـدن و ادامه دادن ترغیب کند. دنیا را به آنها نشان دهد و مانند یک تابلـوی راهنما عمل کند. انتشارات به نشر با همراهی نویسندگان خوب توانسته است کتاب های آموزنده و مناسبی را در حوزه های مختلف برای این گروه سنی چاپ و منتشر نماید. 1 41 یادداشتها محبوبترین جدید ترین اکبر اکبری 1402/3/28 مجموعه ۱۴ داستان کوتاه دفاع مقدس که نگاه متفاوتی دارد به جنگ. داستان ها با چاشنی طنز هستند. و پیرمرد و حوری یکی از داستان های تاثیرگذار و متفاوت این مجموعه هست. فرم اثار بعضا نو و غیر خطی هستند. داستان بی سیم دیگر داستان متفاوت و جذابی است که تمام داستان دیالوگ است. داستانی که برگزیده جایزه ادبی اصفهان شد. قلم صحرایی در این مجموعه تاثیرگذار است. 0 1 سیدکمال 1402/8/26 مطالعه این کتاب در تاریخ ۱۴۰۲/۰۴/۳۱ به پایان رسیده است. 0 0