معرفی کتاب ۱۰۱ بانوی فوق العاده ای که جهان ما را تغییر دادند اثر جولیا آدامز مترجم تهمینه طهماسیان ۱۰۱ بانوی فوق العاده ای که جهان ما را تغییر دادند جولیا آدامز و 2 نفر دیگر 4.7 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 0 ناشر آزرمیدخت شابک 9786227992540 تعداد صفحات 248 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب ۱۰۱ بانوی فوق العاده ای که جهان ما را تغییر دادند، تصویرگر لوئیز رایت. یادداشتها محبوبترین جدیدترین فریماه 1403/3/1 🧡🌱 من کتاب هایی رو که درمورد زندگی دانشمندان هست خیلی دوست دارم 👌🏼 پس تصمیم گرفتم که این کتاب رو بخونم و به شما پیشنهاد می کنم که حتما بخونیدش 🧡🌺👌🏼 یک خاطره ی خیلی خوبیکه با این کتاب دارم اینکه .... 👇🏼 در نمایشگاه کتاب قدم می زدم که یکدفعه چشمم به این کتاب خورد 🙃 برامون مشکلی پیش اومد که نتونستم بگیرمش 🥲 ولی گفتم باشه برا فردا که میام همه ی کتابامو از نمایشگاه بگیرم . روز بعدش اومدم و دیدم که .... متاسفانه کتاب نیست 🥺 رفتم از یکی از کارکنان نمایشگاه پرسیدم که فِلان کتاب با این نشونی هارو می تونید برام پیدا کنید ؟ یکم دنبال کتاب گَشت ولی گفت که حتما تموم شده . 😶 برگشتم و رفتم دنبال کتاب های دیگه ، یکمی که گذشت دیدم که صدام کرد و گفت کتابی که می خواستی اینه ؟ گفتم بله بله خیلی ممنونم ، لطف کردین 😇🧡 خدا خیرش دهد آن مرد را 🥲👌🏼 🧡خلاصه این بود از ماجرای این کتاب🧡 .... بریم سراغ توضیحات کتاب 🧡🤌🏻 کتاب پیش رو نگاهی نو به زندگی بانوان موفقی دارد که هر کدام به نوعی در جای جای این جهان نقاشی را ایفا کرده و تاثیر گذار بوده اند . 🧡🌺😊 شناخت این زنان برجسته در عرصه های پزشکی ، ریاضیات، هوا فضا ، هنر، موسیقی ، ادبیات و ... چراغ راه امید بخش دختران سرزمینم خواهد بود . 🧡🌺😊😍😍😍😍😍😍 نویسنده : جولیا آدامز 🧡 ترجمه : تهمینه طهماسیان 🧡 0 7 dina.a 1403/6/8 هروقت احساس کردید ضعیف و ناتوان هستید کافی است که این کتاب را ورق بزنید 0 0