معرفی کتاب قصه ی زندگی حافظ اثر زینب یزدانی قصه ی زندگی حافظ زینب یزدانی و 1 نفر دیگر 3.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر تیرگان شابک 9786005330489 تعداد صفحات 72 تاریخ انتشار 1392/9/3 توضیحات کتاب قصه ی زندگی حافظ، تصویرگر فروغ بیژن. لیستهای مرتبط به قصه ی زندگی حافظ صَعوِه 1402/6/20 کسانی که صَعوه را بزرگ کردند! 60 کتاب این لیست کتاباییه که من بعضی هاشونو چندین بار خوندم؛ با داستان هاشون زمان هام رو آروم کردم و از فضای غم انگیز و عصبانی کننده مدرسه ام فرار:) بازه سنی که خوندمشون خیلی بازه! از زیر ۱۰ سال تا ۱۵ سال؛ بعدشم یسریا که هیچچچ وقت از خوندنشون خسته نمی شم(آخ جودی!!) به خوندنشون افتخار می کنم چون همین کتاب ها نوشتن رو بهم یاد دادن؛ و از اون خیل عظیمی که اسماشون رو یادم نیست و توی این لیست هم نمی آد پوزش همه جانبه می خوام:))) هنوزم بعضی اوقات که دلخور و عصبانی و غمگینم؛ چیزی که می تونه حواسم رو پرت کنه یکی از همین هاست(منتخب ها البته:)) امیدوارم شما هم یه لیست این طوری داشته باشین😌💙 2 24 یادداشتها محبوبترین جدیدترین صَعوِه 1402/9/19 از قبل دبستان یکی از ویژگی های من ور رفتن با کلمات بود. هر چی جمله طولانی تر و کلمات پر طمطراق تر؛ بیشتر حس می کردم دارم آدم حسابی می شم. کتاب خوندن تو من تقویت شد چون تو مدرسه کسی رو به عنوان دوست پیدا نمی کردم. نمی دونم دقیقا اون موقع چه مشکلی بود که نمی تونستم با هم سنای خودم ارتباط بگیرم. پس کتاب موند و همین. این یکی رو کلاس دوم یا سوم خوندم. عاشق کتابخونه مدرسه بودم و خانم کتابدار اونجا. بهم گفت این برای یه مسابقه اس و منم گرفتمش و حتی جلدشم کردم:))) تابستون دوباره خوندمش. برای یه صَعوِهی ۸-۹ ساله شاید زیاد باشه؛ اما در کل نصفه نیمه هم که شده اطلاعات خوبی درباره جناب شمس الدین محمد بهمون می ده. راستی یه سوال: زندگی نامه درباره مولانا و شمس داریم؛ اما زندگی نامه حافظ و فردوسی و سعدی نه(به جز برای بچه ها). چرا آخه؟:)) پینوشت: طمطراق و قسطنطنیه برای وقتایی که آدم خیلی حالش خوبه گزینه های مناسبی ان؛ چون اگه چند بار بنویسی شون قشنگ عصبی می شی:) 0 19