معرفی کتاب چهل فراز پندآموز: مشق اخلاق (برگرفته از آثار و بیانات حضرت آیت الله العظمی مظاهری) اثر حسین مظاهری

2.8
جلد 1

1391/5/4

کتاب چهل فراز پندآموز: مشق اخلاق (برگرفته از آثار و بیانات حضرت آیت الله العظمی مظاهری)، نویسنده حسین مظاهری.

آیت‌الله مظاهری از علمای اخلاقِ باصفا و خوش‌بیانِ اصفهان هستند که این سال‌ها متأسفانه به دلیل کهولت سن و بیماری و شاید مقداری دخالت اطرافیان و... خیلی صدایی ازشان شنیده نمی‌شود و نسل جوان ما بعضاً حتی اسمشان را هم نشنیده‌اند! استاد اخلاقی که سال‌های دههٔ هفتاد درس اخلاقش با چند هزار شرکت‌کنندهٔ مشتاق، گرمابخش معنویت قلوب این مردم بود. بگذریم...

و اما این کتاب؛
پنج جلد جیبی است و هرجلد را میتوان نیم ساعته سرکشید؛ گرچه که توصیه نمی‌شود و میبایست جرعه‌جرعه چشید و روی هر مسئله فکر کرد.
موضوعات کتاب، خیلی خیلی پراکنده‌اند و این واقعاً اذیت‌کننده است. ناشر محترم حتی به خودش زحمت موضوع‌بندی را هم نداده است!
یواشکی بخواهم بگویم، انتظارم از کتاب و بالتبع از حاج آقا خیلی بیش‌تر بود؛ فلذا اینکه به عنوان اولین کتاب، سراغ این مجموعه نیایید و کتاب‌های دیگرشان را بخوانید.
بنابراین، در کل از این جل راضی نبودم. فی‌الحال جلد دومم .ان‌شاءالله به زودی مجموعه را تمام می‌کنم و یادداشت نهایی و قضاوت را می‌گذارم برای جلد پنجم.
یاحق..