معرفی کتاب تنور دوستی اثر زینب کریمی تنور دوستی زینب کریمی و 1 نفر دیگر 3.0 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 0 ناشر شابک 9789644956454 تعداد صفحات 96 تاریخ انتشار 1400/3/12 توضیحات کتاب تنور دوستی، نویسنده زینب کریمی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین راحوما 1402/8/1 تنور دوستی زینب کریمی قدر ولایت ۹۴ صفحه ۸تا ۱۲ سال #کودک #نوجوان داستان دختریست که از راه یک تنور قدیمی در زیرزمین، به گذشته سفر میکند و با دختری دوست می شود که در زمان رضاخان است و به خاطر دستور کشف حجاب نمیتواند از خانه بیرون برود. در قالب یک داستان ماجراجویانه و جذاب، بین راحتی در انتخاب حجاب در زمان ما و سختی آن در زمان رضاخان، مقایسه ای برای مخاطب کودک و نوجوان انجام میدهد که او را متوجه نعمت باارزش حجابش میکند. #نقد؛ ایده اش خیلی تازه و جذاب بود ولی از نظر تکنیکی قلم ضعیفی بود. پتانسیل یک پردازش قوی را داشت تا تبدیل به یک رمان چند صد صفحه ای فانتزی و رازآلود شود. خلاصه داستان داستان دختریست که از راه یک تنور قدیمی در زیرزمین به گذشته سفر میکند و با دختری در آن زمان دوست می شود که نمیتواند از خانه بیرون برود و ناراحت است. راحوما پیشنهاد بهترین کتابها http://eitaa.com/ketaberahooma 0 1 ن.سادات.ن 1402/6/4 تنور دوستی؛ داستان دختریست که از طریق یک تنور قدیمی در زیرزمین به گذشته سفر میکند و با دختری دوست می شود که در زمان رضاخان است و به خاطر دستور کشف حجاب نمیتواند از خانه بیرون برود. در قالب یک داستان فانتزی و جذاب، بین راحتی در انتخاب حجاب در زمان ما و سختی آن در زمان رضاخان، مقایسه ای برای مخاطب کودک و نوجوان انجام میگیرد که او را متوجه نعمت باارزش حجابش میکند. ایده اش خیلی تازه و جذاب بود ولی از نظر تکنیکی ضعیف بود پتانسیل یک پردازش قوی را داشت تا تبدیل به یک رمان چند صد صفحه ای فانتزی و رازآلود شود 0 2