معرفی کتاب سیره تربیتی پیامبران: حضرت آدم اثر محمدرضا عابدینی سیره تربیتی پیامبران: حضرت آدم محمدرضا عابدینی 4.7 3 نفر | 2 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 2 ناشر عطش شابک 9786007429457 تعداد صفحات 312 تاریخ انتشار 1399/4/17 نسخههای دیگر نشر عطش توضیحات سیره ی تربیتی پیامبران یادداشتها محبوبترین جدیدترین راضیه محمدی 1401/11/13 کتاب حضرت آدم اولین جلد از سری کتاب های سیرهی تربیتی پیامبران به قلم حجتالاسلام محمدرضا عابدینی است. ایشون یکی از کارشناسان برنامه سمت خدا هستند که مباحث شون در حیطهی پیامبران هست و همون مباحث رو به صورت کتاب درآوردند. کتاب برای من خیلی مفید بود. جواب بسیاری از سوالام رو گرفتم. نویسنده آیات و روایات مطالعه کرده و به ساده ترین زبان که برای همه قابل فهم باشه با مثال های عالی اون ها رو برای مخاطب توضیح داده. بنظرم اصلا و ابدا این کتاب رو از دست ندین. جواب سوالایی مثل سجده ملائک چطوری بوده؟ چرا ملائک به آفرینش اعتراض داشتند؟ چرا شیطان سجده نکرد؟ چرا به شیطان رجیم گفته میشه؟ درختی که آدم به سمتش رفت چی بود؟ خلقت حوا چطوری بوده؟ هبوط چیه و چطور رخ داد؟ توبه آدم چطور بود؟ قتل هابیل چطور بود؟ قابیل چطور آدمی بود؟ محل دفن آدم؟ چگونگی فوتش؟ چرا نسان در سختی آفریده شده؟ خلیفه الله بودن یعنی چی؟ و خیلی چیزهای دیگه توی این کتاب هست 0 9 سعید فتحی 1403/11/7 کتاب آموزنده ای بود.جواب بسیاری از سوالات بنیادی تان را میدهد. شاید اگر کمی موجزتر بود ایده آل تر بود. 0 0