فرزندان سانچز عمومیداستانلاتین فرزندان سانچز اسکار لوئیس و 1 نفر دیگر 4.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 6 خرید از کتابفروشیها ناشر هرمس شابک 9789647100946 تعداد صفحات 616 تاریخ انتشار 1387/8/12 توضیحات کتاب فرزندان سانچز، نویسنده اسکار لوئیس. ادبیات آمریکا دهه 1960 میلادی ادبیات فرانسه جایزه ی بهترین کتاب خارجی فرانسه ادبیات داستانی داستان تاریخی ادبیات معاصر داستان مردم شناسی خود زندگی نامه یادداشتها محبوبترین جدید ترین نگار بارانی 1401/5/3 یکی از زیبایی های این کتاب این بود که داستان توسط اعضای خانواده روایت میشد و هر کسی فضا و حالات خودش رو داشت.یعنی گاهی یک اتفاق از زبان دو نفر از اعضای خانواده بیام میشد که دید هر کدوم به اون اتفاق متفاوت بود و این یکی از زیباترین قسمت های این کتاب بود 0 1 مهتاب تیموری 1400/10/23 متن خیلی روان و خوبی داره.خواننده با فرهنگ مکزیک در دهه ۱۹۵۰ آشنا میشه...چیزی که برام جالبه،اینه که با داستان روبرو نیستی،چیزی که میخونی زندگی واقعی ادم هاست و من عاشق شنیدن سرنوشت های مختلفم.حجم کتاب تقریبا زیاده ولی خسته کننده نیست.فصل اخر که خسوس داره حرف میزنه،یاد اوضاع خودمون افتادم .چیزی که مکزیکی ها دهه ی ۵۰ و ۶۰ میلادی تجربه کردن رو ما داریم الان زندگی میکنیم.اگر کتاب رو پیدا کردین بخونین.به عنوان رفرنس برای مطالعات زنان هم میتونه استفاده بشه 0 0