4.0
جلد 8

ناشر
هلال
1399/2/16

کتاب تاریخ فرهنگی قبیله لعنت: ایلومیناتی، سیزده خاندان تاج دار، سیزده خط خونین، نویسنده اسماعیل شفیعی سروستانی.

یادداشت ها

و اما در نهایت هشتمین جلد از مجموعه‌ی قبیله‌ی لعنت به گروه مخوف و عجیبی به اسم ایلومیناتی پرداخته. از موسس این گروه و خاندان روتشیلد تا نحوه‌ی بدست اومدن اطلاعاتی از این گروه و دست داشتن این گروه در اکثر اتفاقات سیاسی و اقتصادی جهان. با توجه به اینکه خودم مطالعاتی در این مورد داشتم میتونم بگم که به یک جنبه‌ از این گروه در این کتاب خیلی کم پرداخته شده و اون اعتقادات و آیین‌های و مراسماتی هست که این گروه برگزار می‌کنند. مراسماتی که به فیلم‌های ترسناک بی شباهت نیست. اما زاویه‌ی شدید من با نویسنده در مورد قسمت فراماسونری و به تبع اون ایلومیناتی در ایرانه. چطور ممکنه شما با این همه مطالعه راجع به فراماسونری و ایلومیناتی‌ها و اعتقاد به دست داشتن این گروه‌ها در تمام اتفاقات سیاسی اقتصادی جهان برای مثال انقلاب فرانسه و تشکیل بانک‌های مرکزی از جمله فدرال رزرو، فکر می‌کنی در وقوع انقلاب ۵۷ یک اتفاق بیرون از این دایره افتاده و قضیه از دست این گروه خارج شده؟ آیا نتیجه‌ی این اتفاق در سال ۵۷ همون هدف گروه‌های فراماسونری و ایلومیناتی نبود؟ نابودی فرهنگ و آیین و اعتقادات و پوشش و اقتصاد و همه چیز ایران؟ه