معرفی کتاب عقل سلیم در حقوق اثر پل وینوگرادوف مترجم ناصرعلی منصوریان کتابعمومیعلوم انسانیحقوق عقل سلیم در حقوق پل وینوگرادوف و 1 نفر دیگر 0.0 0 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر نگاه معاصر شابک 9786227028737 تعداد صفحات 163 تاریخ انتشار _ توضیحات مقدمهی حقوق common law لیستهای مرتبط به عقل سلیم در حقوق ذرني 1401/9/18 فلسفهی حقوق 6 کتاب البته نه فقط فلسفهی حقوق. به نظر من چیزهایی مثل تاریخ حقوق، جامعه شناسی حقوق و ... را هم باید در این لیست آورد. شاید فلسفهی حقوق از آن فلسفههایی باشد که نتوانیم بدون خواندن تاریخش فهم درستی از آن داشته باشیم. 1 23 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ذرني 1401/9/18 کتاب مجموعهای است از ۹ فصل که مترجم پیشگفتاری بر آن نگاشته؛ ماجرای یافتن کتاب و شروع ترجمهی آن را میگوید. سپس به معرفی سایر کتابهای نویسنده میپردازد. به نظر میرسد پایبندی بیش از حد به متن زبان اصلی، موجب کاهش سلاست ترجمه شده است. نویسندهی انگلیسی، اثر خود را با رویکرد کامنلایی نوشته و به همین خاطر در خلال مطالب، مرتبا با نقل ماجرای پروندههای گوناگون روبهرو هستیم. این باعث دشواریهایی در تفاهم بعضی مثالها میشود، اما به خاطر اشتراک بسیاری از مسائل در میان جوامع، قابل استفاده است. گویی میتوان مشابه مقدمهی علم حقوق -اما در نظام کامنلایی- از کتاب استفاده کرد. خلاصهی کتاب را این جا نوشته ام: https://t.me/the_ZARNI/280 0 0