معرفی کتاب The Demon Familiar اثر Tamsin Hawthorn کتابعمومیداستانآمریکا The Demon Familiar Tamsin Hawthorn 4.0 1 نفر | 1 یادداشت جلد 2 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر Flatiron Books شابک 9798991147729 تعداد صفحات 192 تاریخ انتشار 1402/10/18 توضیحات کتاب The Demon Familiar، نویسنده Tamsin Hawthorn. لیستهای مرتبط به The Demon Familiar niyayesh 1404/1/21 کتابگردی | سفرنامه سال ۱۴۰۴🧭 21 کتاب 📚 آرشیو کتابهایی که در سال ۱۴۰۴ خواندم. نگاهی کوتاه به سفر کتابگردی من!🧭🗺 کتابگردی؛ سفری بیپایان به جهانی که هر صفحهاش یک ماجراجوییست. یک مجموعه سه جلدی ltv یک تک جلدی Iv یک دو جلدی kl یک پنج جلدی mnf توی لیست نیست. 0 11 یادداشتها محبوبترین جدیدترین niyayesh 1404/5/21 کتاب «همراه اهریمنی» یا The Demon Familiar جلد دوم کتاب «افسونگر» یا Spellcaster یک رمان فانتزی با محوریت جادو و تقابل میان نیروهای آسمانی و جهنمیه. در دنیای این داستان، فرشتهها برخلاف انتظار نقش منفی دارن و افسونگرها با پیوندهایی به جهنم، تلاش میکنن جلوی حملات اونها رو بگیرن. با این حال، نشانههای یک جنگ قریبالوقوع به چشم میخوره. شخصیت اصلی داستان، لایلا، افسونگریه که نمیتونه اهریمن خودش رو احضار کنه؛ در حالی که برای مقابله با فرشتهها به اون نیاز داره. از طرفی، کوستی، دوست قدیمیاش، که شخصیتی منزوی و ضد اجتماعی داره، حالا بهعنوان «محافظ» فعالیت میکنه. در این جامعه، هر افسونگر باید یک محافظ داشته باشه، اما داشتن رابطه عاطفی بین این دو ممنوعه؛ هم برای حفظ نسل افسونگرها، هم برای کنترل جمعیت افراد ضد اجتماعی. توی این جلد، لایلا بالاخره همراه اهریمنیش رو پیدا میکنه و به همراه بقیه هممحفلیهاش سعی میکنند دفاع و حمله و افسون کردن رو حرفهایتر یاد بگیرن. در حین اینکه مشکل افسون کردن لایلا رو دارن پیگیری میکنن، سعی دارن از نقشههای مشاور گری و فرشتهها سر در بیارن. لایلا و کوستی فکر میکنن داره اینپریوم (یه جور دیکتاتوری که بر خلاف آیینهای جادوگریه) اتفاق میافته و باید جلوش رو بگیرن. باید درمورد شخصیتپردازی شخصیتها بگم که واقعا توی این جلد رشد چشمگیری داشتن. طنز کلامی نویسنده زیاد شده. من به کتاب اول ۲.۵ ستاره دادم ولی این جلد انقدر رشد چشمگیری داشت که گفتم ۴ بهش بدم. و همچنین این کتاب جلد دوم از مجموعه جنگ اینپریومه و داستان به جمعبندی میرسه ولی پایانش بخاطر جلد سوم بازه. جلد سوم آخر سال ۲۰۲۵ منتشر میشه و کتابش ترجمه اینترنتی داره. اگه اسم انگلیسی جلد اول رو سرچ کنین میآره. 0 6