معرفی کتاب غیور: زندگی و زمانه عیسای ناصری اثر رضا اصلان مترجم فاطمه صادقی گیوی

غیور: زندگی و زمانه عیسای ناصری

غیور: زندگی و زمانه عیسای ناصری

رضا اصلان و 1 نفر دیگر
3.0
2 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

1

خواهم خواند

4

شابک
9789649940045
تعداد صفحات
328
تاریخ انتشار
1394/3/25

نسخه‌های دیگر

توضیحات

        
غیور:زندگی و زمانه عیسای ناصری کتابی با نثری خارق العاده و موضوعی سخت و جذاب گیرا است.این کتاب در سال 2014 از زمزمه پر فروش ترین کتاب ها در دنیای انگلیسی زبان بود.

      

لیست‌های مرتبط به غیور: زندگی و زمانه عیسای ناصری

روشنا

روشنا

1403/10/10

رنج و سرمستیدن کیشوت (جلد 1)رویاهای انیشتن

کتاب‌های پیشنهادی Y combinator

28 کتاب

من عاشق لیستم! از دیدن لیست‌های کتاب واقعاً لذت می‌برم. حالا چه این لیست‌ها موضوعی باشن، چه پیشنهادی یک سازمان. الان که سال ۲۰۲۴ تقریباً به انتها رسیده، سازمان‌های مختلفی لیست کتاب پیشنهادی منتشر می‌کنن. اما چندتا مشکل وجود داره. یکی این که معمولاً این کتاب‌ها هنوز در ایران ترجمه و به تبعش چاپ نشدن. و مشکل بعدی هم اینه که این لیست‌ها معمولاً خیلی خوشایند و به سلیقه‌ی من نیستن. تو همین احوال داشتم لیست‌ها رو بالا پایین می‌کردم که یاد لیست کتاب‌های پیشنهادی Y combinator افتادم. وای کامبینیتر (بذارید از این به بعد فارسی بنویسمش!) یکی از بهترین شتاب‌دهنده‌های دنیا است. وای کامبینیتریا، به خودشون میگن «هکر»، کسایی که میخوان بدونن تا کجا میشه پیش رفت. خلاصه این‌که خیلی خفنن. بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸، وای کامبینیتر چند تا لیست کتاب، عموماً برای فصل تابستون منتشر کرد که برای خودم خیلی بامزه و جالبه. از موضوعات باحالش اینه که برعکس استارتاپ‌های ایرانی، تو این لیست خیلی کتاب‌های رخت‌خوابت را جمع کن و قورباغه رو قورت بده و اینا نمی‌بینیم و به جاش کلی کتاب باحال هست که شاید اسمش رو هم نشنیده باشیم. چون خودم این لیست رو دوست دارم، این‌جا هم به اشتراک گذاشتمش و امیدوارم برای شما هم جالب باشه که مهندسای وای کامبینیتر چیا می‌خونن. خیلی از کتابای پیشنهادی ترجمه نشده بود و من فقط مواردی که ترجمشون موجود بود رو آوردم.

28

یادداشت‌ها

          داعیه‌ی کتاب، ارائه‌ی روایتی از حوالی 1/1/1 میلادی است؛ به نحوی که میزان قبول هر منبع، میزان نزدیکی تاریخ نگارش آن به 1/1/1 باشد. و همه می‌دانیم که هیچ دینی، چه مسیحیت و چه اسلام، زیر تیغ تاریخ تاب نمی‌آورد. به بیان دیگر ارائه‌ی هیچ تصویر «تاریخی»ای از 1/1/1 ممکن نیست. تصویر 1/1/1 چه میلادی و چه هجری بازی با پازل هزارتکه‌ای است که ۹۵۰ تکه‌ی آن گم شده است.
با این حال 1/1/1 چه در مسیحیت و چه در اسلام، و چه برای منکران و چه مؤمنان، خاصیتی کیمیاگونه دارد. یک مؤمن به میزان غلیان ایمانش می‌کوشد به 1/1/1 بازگردد و آن را فهم کند و از آن برای امروزش توشه برگیرد و پس از تحمل رنج بسیار در این مسیر، هنگامی که به 1/1/1 می‌رسد می‌بیند هیچ خبری از تصویر روی جلد پازل هزارتکه نیست و آن‌چه سخت به آن ایمان داشته و دل بسته بوده هیچ گاه وجود نداشته و تراکم آرزوی آرزومندان است نه آن‌چه در «تاریخ» به وقوع پیوسته. از سوی دیگر بازگشت به 1/1/1 برای منکران نیز سهمگین است. یک منکر اگر تمام تلاش خود را به کار گیرد و به روایتی روش‌مند از 1/1/1 دست یابد می‌تواند به راحتی و با قدرت به پیامبری که مؤمنان مدعی پیروی از آن هستند ایمان بیاورد. آن هم ایمانی قدرتمند و ریشه‌دار به حضور یک بشر عادی مخلص و مصلح و البته همیشه بازنده در لابه‌لای صفحات تاریخ، نه کم‌تر و نه بیش‌تر. در 1/1/1 مرزهای ایمان و انکار محو می‌شود و مؤمنان به منکران و منکران به مؤمنان تبدیل می‌شوند. 
        

0