دوره گرد و ده داستان کوتاه عمومیداستان دوره گرد و ده داستان کوتاه مهوش قویمی 2.8 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر آشیان شابک 9789647518505 تعداد صفحات 200 تاریخ انتشار 1398/6/16 توضیحات کتاب دوره گرد و ده داستان کوتاه، مترجم مهوش قویمی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین بهادر رضاپور 1402/1/8 داستان های کوتاه کریستن بوبن برای من زیباتر بودن ... مثل همیشه میتونید از قلم شفاف و زلال بوبن لذت ببرید . 1 23 مهسا کرامتی 1402/11/17 من این کتابو، با کتابهای دیگهای که از کریستین بوبن بود سفارش داده بودم؛ بله و فقط بهخاطر کریستین بوبن و حتی بدون اینکه به درستی چک کنم و ببینم یه کتاب از اونه یا اینکه یه مجموعه داستان از نویسندههای مختلفه و یه اثرم از اون توش چاپ شده؟ البته این ناامیدکننده نبود و اینا رو مِن باب شکایت نگفتم. همونطور که گفتم این کتاب شامل یک اثر به نام دورهگرد از کریستین بوبنه که یکی از نویسندههای محبوب منه و ۱۰تا داستان کوتاه از نویسندگان دیگه که جز مارسل پروست و آلبر کامو بقیه رو نمیشناختم. حالا چرا اسم کتاب ۱۱ داستان کوتاه از کریستین بوبن و دیگران نشده؟ چون اثری که از کریستین بوبن تو این کتاب چاپ شده برخلاف بقیه داستان کوتاه نیست. راستشو بگم از آشنایی با این نویسندههای جدید که چندان هم به نظرم معروف نیستن خوشحال شدم اما در کل نمیتونم بگم که داستانهای فوقالعادهای هستن و بخوام حتماً خوندن این کتاب رو به شما توصیه کنم. چیزی که در مورد این داستانها میتونم بگم -بهجز اثر بوبن که اینجا به چشمگیری آثار دیگهاش نبود- اینه که همهاشون روون هستن و حس و حال داستانهای سادۀ قدیمی رو دارن. بعضیاشون غافلگیری و روند جالبی هم داشتن و از خوندنشون لذت بردم. 0 0