معرفی کتاب و چشم هایش کهربایی بود اثر مهری بهرامی عمومیداستانایران و چشم هایش کهربایی بود مهری بهرامی 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر هیلا شابک 9786226209076 تعداد صفحات 152 تاریخ انتشار 1398/8/12 توضیحات کتاب و چشم هایش کهربایی بود، نویسنده مهری بهرامی. ادبیات ایران ادبیات داستانی یادداشتها محبوبترین جدیدترین محدثه خوشکام 1403/2/20 برای دومین بار خوندمش و به اندازه دفعه اول دوستش داشتم. همچنان هم پیشنهاد میکنم بخونیدش. -------------------------------------- 4/5 چی میشد همه ی رمانای ایرانی در این حد خلاقانه و منحصر بفرد بودن. داستانی که 6-7 تا راوی مختلف داره ولی هیچ کدومشون انسان نیستن. مثلا داستان رو از دید موزاییک حیاط، چادر یکی از شخصیتا، گردنبند و ... دنبال می کنیم. داستانی که در عین سادگی پیچیدگی فوق العاده خاصی داره. پاراگرافِ اولِ فصلِ دو بود که توجه مو خیلی جلب کرد و چیزی که می خوندم رو نمی تونستم باور کنم، خیلی خیلی منحصر بفرد بود.. سبک نوشتاری و قلم نویسنده هم که عالی، داستان هم که نگم براتون. دیگه چه دلیلی می خواین که این کتابو بخونین؟! 0 0