شاه شهیدپرور؟! مجموعه یادداشت های فرهنگی - اجتماعی شاه شهیدپرور؟! مجموعه یادداشت های فرهنگی - اجتماعی روح الله رشیدی 3.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 ناشر دفتر نشر معارف شابک 9789645318459 تعداد صفحات 240 تاریخ انتشار 1395/9/6 توضیحات کتاب شاه شهیدپرور؟! مجموعه یادداشت های فرهنگی - اجتماعی، نویسنده روح الله رشیدی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین آقایِ چِ 1402/11/11 "چرا این کتاب دیگه چاپ نشد؟ چرا اینقدر کمیابه؟ " کتابی برای تامل در باب هر آنچه دور و برمان میبینیم و دم نمیزنیم، من باب امورات جامعه شناختی البته.. قلمی به شدت رسا و تلطیف شده با رهآورد واژه های نام آشنای غریبه با هم! قلم نویسنده تضاد های زیبایی را به رخ میکشد و به شدت مجذوب کننده است.. هرچند یادداشت های کتاب همچون ضربان قلب یک بیمار درد کشیده از بود ها و نبود های جامعه، فراز و فرود های زیادی دارد، لیکن در نهايت کفه ی ترازو به سمت تأمل و مطالعه یادداشت ها پایین می آید. کاش یادداشت ها به روز بودند.. کتابی برای دوست داران مطالعه آسیب ها و کمبودها و نیاز های جامعه. 0 4