معرفی کتاب صحیفه آفتاب جلد 7 اثر روح الله خمینی صحیفه آفتاب جلد 7 روح الله خمینی 4.7 3 نفر | 2 یادداشت جلد 7 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 2 ناشر انتشارات بسیج دانشگاه امام صادق(ع) شابک 0000009782207 تعداد صفحات 92 تاریخ انتشار _ توضیحات گزیده جلد هفتم از صحیفه نور امام خمینی لیستهای مرتبط به صحیفه آفتاب جلد 7 سیدکمال 1402/9/23 کتابهای کتابخانه من ۱ 100 کتاب مجموعه ای از کتاب های مرجع و کتابهای خریداری شده جهت خواندن 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محدثه گرافر 1401/12/26 جلد هفتم؛ سخنرانی برای اقشار مختلف مردم و ترسیم خط مشی برای ادامه نهضت و تبیین مفهوم اسلام به عنوان رمز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، پیامهایی در جهت عزل یا نصب افراد در سمتهای مختلف، صدور حکم تاسیس کمیته امداد و دستور برای تسریع در بررسی قانون اساسی؛ "دولتها توجه کنند به این که باید در خدمت ملتها باشند. اگر در خدمت ملت باشند، ملتها پشتیبان آنها خواهند بود" "جوانان ما شهادت را سعادت میدانند؛ این رمز پیروزی است" "مطهری که در طهارت روح و قوت ایمان و قدرت بیان کمنظیر بود، رفت و به ملأ اعلی پیوست، لکن بدخواهان بدانند که با رفتن او شخصیت اسلامی و علمی و فلسفیاش نمیرود..." "تروریستها نمیتوانند شخصیت انسانی مردان اسلام را ترور کنند" "بریزید خونها را؛ زندگی ما دوام پیدا میکند. بکشید ما را؛ ملت ما بیدارتر میشود. ما از مرگ نمیترسیم و شما هم از مرگ ما صرفه ندارید" "مطبوعات باید منعکسکننده آمال و آرزوی ملت باشند" "اسلام طبقهای را بر طبقه دیگر ترجیح نداده است. اسلام گرایش مادیگری ندارد. اسلام تمام طبقات را مساوی دانسته است" "خدا میداند که اگر این نهضت شکست بخورد، تا آخر دیگر ایران روی خوش به خودش نمیبیند. همه مسئول هستید" "باید یک ایران آباد، یک ایران آزاد، یک ایران مستقل یک ایرانی که همه قشرهای آن در رفاه باشند بسازیم" "ما آزادی که اسلام توی آن نباشد، نمیخواهیم" "انحراف یک روحانی، انحراف یک ملت است" "کاری کنید که دل مردم را به دست بیاورید" 0 0 محمدرضا خراسانی زاده 1401/6/12 گزیده جلد هفتم از صحیفه نور امام خمینی در این جلد سخنرانی ها و پیام های امام از 28 فروردین تا 8 خرداد 58 آمده است و محور بیشتر آنان در کنار برخی عزل و نصب ها، تببیین ادامه راه جمهوری اسلامی و کارهای لازم در ابتدای کار و همچنین بررسی نحوه پیروزی انقلاب اسلامی است 0 0