معرفی کتاب مسیرهای زندگی (شش داستان روان درمانی) اثر آلیس میلر مترجم مجتبی پردل مسیرهای زندگی (شش داستان روان درمانی) آلیس میلر و 1 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر هوما شابک 9786229453490 تعداد صفحات 216 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب مسیرهای زندگی (شش داستان روان درمانی)، مترجم مجتبی پردل. عمومی یادداشتها محبوبترین جدیدترین Roghayeh Baghbahari 1403/10/28 تجربه عجیبی بود، لازم بعدش مثل شخصیتهای کتاب دست به قلم بشیم یا یه نفر پیدا کنیم راجب خودمون و تجربههای از سر گذرانده مون صحبت کنیم. کتاب یاد میده چطور درون اتفاقات کودکی و گذشته رو به مکالمه تبدیل کنیم. بهمون یاد میده چطور از دل احساسات معنا و کلمه استخراج کنیم برای بیان چیزهای که در حق ما روا داشته شده از سمت اطرافیان... و خواندش برای هر والدی لازم چون متوجه میشیم که کودک مثل یه خمیر بازی در دستای ما که بهش شکل میدیم و هرچی بزرگ تر میشه این خمیر سفت تر و غیر قابل تغییر تر میشه! پس باید مراقب باشیم بچه شبیه استعدادها و توانایی های خودش و مناسب رشد بکنه، دچار بدشکلی نشه خمیر شخصیتش یا شبیه کمبودها و ناهنجاری های والدین نشه! به طور کلی کتابهای نشر هوما خیلی خیلی روان هستند، و مشخص از نشر قوی مثل قطره نشات میگیره. 0 1