معرفی کتاب کهکشان ستاره های دریایی اثر مجید میرزاوزیری کهکشان ستاره های دریایی مجید میرزاوزیری و 1 نفر دیگر 4.2 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 ناشر سخن گستر شابک 9644771230 تعداد صفحات 120 تاریخ انتشار 1384/11/23 توضیحات کتاب کهکشان ستاره های دریایی، ویراستار ناصررضا ارقامی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا میالی 1401/8/25 شخصیت پردازی خیلی عالی داره 0 5 زینب آقائی 1404/2/17 داستانی پر از ریاضیات... درواقع این کتاب داستان دختریه که دانشجوی فکر کنم دکتری ریاضیات هست و میخواد مقاله بنویسه و بتونه ریاضی دان بشه، و البته پدر خود دختر ریاضی دانی بزرگه که سعی داره از روش های مختلف به دخترش کمک کنه... اینکه در قالب داستان اینقدر از ریاضیات صحبت شده به اتفاقات روزمره رو در قالب ریاضیات پرداخته جالب و جدید بود برام، اما از نظر داستان پردازی بنظرم خوب نبود و با خود داستان ارتباط نگرفتم زیاد و انگار خیلی افراط در تخیلات ریاضی گونه داشت... اما باعث شد دوست داشته باشم بتونم همه زوایای زندگی رو از نگاه متفاوت و علمی و ریاضی ببینم :) 0 1