پتک آسمان

پتک آسمان

پتک آسمان

آرتور سی کلارک و 2 نفر دیگر
0.0 1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

1

خواهم خواند

3

ناشر
قطره
شابک
9786001191725
تعداد صفحات
240
تاریخ انتشار
1392/12/6

توضیحات

        با نزدیک شدن سیارکی به نام «کالی» روی مسیر برخورد به زمین، کل سیاره در معرض نابودی است. بنابراین، سفینه ی گولیات به فرماندهی ِ ناخدا سینگ و مسلح جنگ افزاری هسته ای که مدت ها است از رده خارج شده است برای کج کردن راه سیارک عازم می شود، غافل از آن که عده ای نیز روی زمین سر نابودی گهواره ی ازلی نوع بشر را دارند. ایشان در این راه از هیچ کوششی دریغ نداشته اند، بر این باورند که «کالی» فرستاده ای مقدس برای پاک کردن عرصه ی زمین از لوث وجود بشر و نوزایی دوباره ی آن است. اما ناخدا سینگ و هیئت علمی همراهش نیز ترفندی دیگر در آستین دارند ...
      

لیست‌های مرتبط به پتک آسمان

یادداشت‌ها

          پتک خداوند
The Hammer of God

دین Chrislam دینی است که وجه مشترک مسیحیت و اسلام است. نام این دین از ترکیب دو واژه مسیحیت (Christianity) و اسلام (Islam) تشکیل‌شده و خاستگاه این دین در کشور نیجریه است. ظاهراً شکل‌گیری آن از سال 1986 میلادی آغازشده است.
اما به شکل عجیب و احتمالاً بی‌خبرانه‌ای چنین عنوانی در یکی از داستان‌های کوتاه علمی- تخیلی به نام "پتک خداوند: The Hammer of God" نوشته سال 1992 توسط "آرتور سی کلارک" به کار رفت. کلارک در کنار "آیزاک آسیموف" و "رابرت آنسون هاین‌لاین" یکی از سه  غول ادبیات علمی- تخیلی قرن بیستم به شمار می‌رود.
کلارک داستان کوتاه خود را در سال 1993 به یک داستان بلند به همان نام تبدیل کرد.
داستان روایت سیارکی به نام "کالی" در سال 2110 است که در مسیر برخورد با زمین قرار دارد و سفینه "گولیات" موظف به منحرف کردن آن است.
اما معتقدان به آیین عیسلام (برگردانی که آقای اسماعیلیان برای واژه Chrislam برگزیده) در این عملیات خرابکاری می‌کنند. در داستان، خانم "رابی گلدبرگ" که یک کهنه سرباز جنگ خلیج در دهه 90 است بر اثر مواجهه با آیین اسلام، در سال 2015 آیین ترکیبی عیسلام را بنیان می‌نهد و برای خود نام "فاطمه مجدلیه" را برمی‌گزیند. او خود را یک عیسلمان می‌نامد.
کتاب فوق توسط "پیمان اسماعیلیان" به فارسی ترجمه و در سال 1389 توسط نشر قطره به چاپ رسیده است.
به نظر می‌رسد مترجم جهت اخذ مجوز چاپ، نام کتاب را از "پتک خداوند" به "پتک آسمان" تغییر داده است. 
این نکته نیز شایان ذکر است که عیسلمان‌های کتاب کلارک با عیسلمان‌های نیجریه‌ای متفاوت‌اند و بسیار تندروتر تصویر شده‌اند. 
در سال 1998، "استیون اسپیلبرگ" به‌عنوان تهیه‌کننده اجرایی فیلم "Deep Impact" در نظر داشت تا اقتباسی از داستان "پتک خداوند" را به پرده سینما آورد اما به علت این‌که نسخه نهایی فیلم با داستان کلارک تفاوت‌های فاحشی داشت، نام آرتور سی کلارک از تیتراژ حذف شد.
        

2