گفتارهای عمومی در باب مسائل فنی خودرو
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
صنعت خودرو یکی از مهمترین صنایع در اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای جهان به شمار میرود. این صنعت عظیم از ابعاد مختلفی تشکلیل شده است و میتوان در یک دستهبندی آن را به دو بخش فنی و غیرفنی تقسیم کرد. بخش فنی و مهندسی این صنعت متشکل از بخشهای مرتبط با مهندسی مکانیک، الکترونیک و برق، مواد و متالوژی، کامپیوتر، مکاترونیک و ... میباشد که هر یک از علوم تخصصی خود را دارا میباشد. از طرفی در بخش غیرفنی صنعت خودرو ما با مسائل مهمی مثل اقتصاد، مالی، منابع انسانی، استراتژی و سیاست گذاری، بازاریابی، ساختار سازمانی و ... مواجه هستیم. در این کتاب تلاش شده است که مسائل فنی خودرو را بصورت غیرمحاسباتی و جامع برای افرادی که مهندس و متخصص فنی در حوزه خودرو نیستند، اما علاقهمند به فعالیت در صنعت خودرو هستند گردآوردی گردد. این کتاب دارای مفاهیم پیچیدهای نمیباشد و همانگونه که گفته شد حاصل مطالعات و جمع آوریهای شخصی نگارنده طی مدت حدودا دوساله است که شامل پنج بخش و در قالب بیست و هشت فصل آورده شده است. این کتاب، برای دانشجویان و اساتید حوزه مدیریت و اقتصاد و به ویژه افرادی که علاقه مند به ورود به عرصههای مرتبط با صنعت خودرو آماده میباشند مفید میباشد.
لیستهای مرتبط به گفتارهای عمومی در باب مسائل فنی خودرو
یادداشتها