معرفی کتاب چت با جناب شیطان اثر غلامرضا حیدری ابهری کتابکودک۹ تا ۱۲ سال چت با جناب شیطان غلامرضا حیدری ابهری 4.4 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 8 خواهم خواند 3 ناشر جمال شابک 9786228380049 تعداد صفحات 160 تاریخ انتشار 1403/7/8 توضیحات کتاب چت با جناب شیطان، نویسنده غلامرضا حیدری ابهری. لیستهای مرتبط به چت با جناب شیطان مطهره سزاوار 1404/3/1 کتاب های که از نمایشگاه کتاب گرفتم 7 کتاب نمایشگاه کتاب سال ۱۴۰۴✨️❤️ 0 2 پستهای مرتبط به چت با جناب شیطان سیده فاطمه کشمیری🇵🇸 4 روز پیش یک پاراموتور پنچر... (از دست نویسندگان داخلی فریاد!) 2 7 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه 1404/3/28 "چت با جناب شیطان" کتابی از *غلامرضا حیدری ابهری"ヽ(。◕o◕。)ノ. کتابی واقعاً زیبا و قشنگ. تصویر گریش خیلی برای من جذاب بود که به شکل واقعی چت ادم ها است🫠 من که به این کتاب ۵ تا ستارهرو بهش دادم این کتاب رو شانسی گرفتم رفته بو دم نما یشگا ه کتاب .همین جوری داشتم کتابا رو میدید م که این کتاب به چشمم افتاد کتاب رو بر داشتم ورق زدم دیدم تصویر گریش باحاله بعد برداشتمش ولی اخرش خیلی خنده دار بود😁😁 0 3 عطیه محمدی 1404/3/4 من این کتاب را خیلی دوست داشتم عالی بود از آقای غلامرضا حیدری ابهری خیلی تشکر میکنم که این کتاب را نوشته است ، به شما هم توصیه میکنم بخوانید 0 2