دیوان باباطاهر دیوان باباطاهر حسن ملائی تهرانی و 1 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 0 ناشر میردشتی شابک 9789642708543 تعداد صفحات 80 تاریخ انتشار 1392/3/11 توضیحات کتاب دیوان باباطاهر، پدیدآور حسن ملائی تهرانی. لیستهای مرتبط به دیوان باباطاهر "مُحّافِظِ مُردِّگان" 1403/6/27 کتاب شعر 11 کتاب کتاب شعرهایی که با خوندناونا تا چند روز از حال خودت غافلی! هممون میدونیم که کتاب های شعر تاثیر زیادی روی روان ما برای مدت زیادی میزارن.(از حال خودمون غافل میکنن مارو) توی این لیست کتاب هایی رو گذاشتم که از افراد معروفی هستن و خودم عاشق این کتابهای شعرم. 1 11 یادداشتها محبوبترین جدید ترین تارا 1401/9/4 فکر نمیکنم انصاف باشه ادبیات و اشعار ، شعرای بزرگمون فقط یکبار خوانده بشه و بعد کنار گذاشته بشه. پس این کتاب هم از لیست در حال خواندن خارج نمیشه.ضمن اینکه الگویی برای رسم الخط نستعلیق محسوب میشه و برای من که مشق شکسته میکنم الگوی خوبی برای ایده گرفتن محسوب میشه. کتاب که میخونید لطفا تک بعدی بهش نگاه نکنید. از زوایای مختلفی بررسیش کنید. قطعا هر کتاب از چند زاویه دید، مطلب آموختنی برای خواننده آگاه خودش داره. به معنای هر بیت توجه کنید و بسیار اندیشه کنید. روز به روز این دیوان برام شیرین تر و جذاب تر میشه 2 25