معرفی کتاب هوای دو نفره: مهارت های همسرداری اثر حسین رستمی هوای دو نفره: مهارت های همسرداری حسین رستمی و 1 نفر دیگر 4.5 2 نفر | 2 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 5 ناشر شرکت چاپ و نشر بین الملل شابک 9789643049379 تعداد صفحات 204 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب هوای دو نفره: مهارت های همسرداری، نویسنده حسین رستمی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین ساجده عباسی 1404/2/21 این کتاب فوق العاده است. به نظرم کمک میکنه به شناخت افکار و رفتار های خود ....... به شدت پیشنهاد میکنم 0 0 محمود مطهرینیا 1404/4/29 برای متأهلان کتاب خوب و ارزنده ایست. جالب اینکه نویسنده را در نمایشگاه دیدم، می گفت حاضرم کتابم را تضمین کنم و اگر محتواش کاربردی نبود، خواننده پس بیاورد. هر چند روال تعریف شده ای در فرآیند کتابفروشیهای ما نیست، اما اعتماد به محتوای خوبی بود. بی مهری و کم لطفی عجیبی از ناحیه برخی همکاران تجربه کردم، اما به هر زحمتی بود آنها را راضی کردم به جای کتابهای نخواندنی و ... دویست دوره از این کتاب را در مراسم جشن بزرگ دانشگاهیان علوم پزشکی تهران که یکشنبه برگزار شد به زوجهای جوان هدیه دهند. به نظرم این کتاب ارزش بررسی میدانی را دارد که چه میزان می تواند تنشهای زوجین و حتی احتمالاً آمار طلاق را کند. ابتدا کتاب را تورق کنید؛ کتابی خوش چاپ و خوش محتوا را مقابل خود خواهید دید و قاعدتاً آن را خواهید پسندید. آنقدر که بررسی داشته ام بهتر از کتابهای مشابهش هست که قبل از آن منتشر شده است. مناهل؛ محمود مطهری نیا https://ble.ir/manaahel https://eitaa.com/manaahel 0 0