معرفی کتاب هنر مدرن در ناخودآگاه (اندر پی سررشته ناخودآگاه در هنر ذهن و مغز از وین 1900 تا امروز) اثر اریک ر کندل مترجم کامران غبرایی

اریک ر کندل و 1 نفر دیگر
0.0 1 یادداشت

1402/1/1

کتاب هنر مدرن در ناخودآگاه (اندر پی سررشته ناخودآگاه در هنر ذهن و مغز از وین 1900 تا امروز)، نویسنده اریک ر کندل.

کتاب حاضر از اریک کندل برنده ی جایزه نوبل است که در آن تلاش کرده از دنیای عصب شناسی به هنر برسد. در همین جهت او با بهره گیری از علوم عصب شناسی و متخصصان این رشته و همچنین بررسی پیشرفت‌های مکاتب هنری جنبه های بصری هنر را روشن  می‌کند. ماحصل این آمیزه متنی شگفت انگیز از هنر، علم، فلسفه، روان شناسی و تاریخ است. بررسی هایی که اریک کندل در کتاب هنر مدرن در ناخودآگاه به مخاطبان ارائه کرده نشان می دهد درک ما از موضوعات هنری و توانایی هایمان در شناخت یک اثر هنری معلول امکاناتی است که سازوکار فیزیکی بدنمان در اختیارمان قرار می دهد. کندل معتقد است که مغز ماست که تعیین می کند که جهان اطرافمان را چگونه ببینیم. نویسنده با این اثر خود موفق شده به نتایجی برسد که جامعه ی روانشناسی را شگفت زده کند. اثری متحول کننده که علم و هنر را به نحوی به یکدیگر پیوند می زند. آموزه های کندل در مقام یک روانپزشک، همچنین دانش گسترده ی او در زمینه ی عملکرد و چگونگی ساختار مغز، این کاوش کاملا مبتکرانه را در رابطه ی بین تولد روانکاوی، اکسپرسیونیسم اتریشی و مدرنیسم غنی تر نموده است.