معرفی کتاب دکان عروسک فروشی اثر مونا بدیعی جوان دکان عروسک فروشی مونا بدیعی جوان و 3 نفر دیگر 3.7 5 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 0 ناشر جمکران شابک 9789649737331 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب دکان عروسک فروشی، تصویرگر الهه صادقیان. لیستهای مرتبط به دکان عروسک فروشی کتاب خوب 1403/2/8 سلام فرمانده 11 کتاب سلام فرمانده: بستهٔ پیشنهادی کتاب با رنگ و بوی امام زمان (عج) مخاطب: کودک عشق جانم امام زمانم، عشق جانم امام زمانم، عشق جانم امام زمانم سلام فرمانده سلام از این نسل غیور جامانده خدایا... باز بوی امام زمان(عج) در مشامم پیچیده... نمیدانم کی، کجا و چطور میتوان امام زمان مهربانم را ببینم و دست امام زمان(عج) را ببوسم و به آغوشش بروم؛ اما تا موقعی که به این آرزو برسم با امثال همین کتابها خودم را آرام میکنم تا آرزوهای امام زمانیام را از یاد نبرم تا من هم عطر و بوی امام زمانم را بگیرم... . 0 1 ن.سادات.ن 1401/10/25 کودک 30 کتاب لیست در حال تکمیل است 0 17 یادداشتها محبوبترین جدیدترین آزاده رمضان نژاد 1401/9/26 کتاب موضوع جدیدی دارد.محتوای ملموسی برای کودک دارد.پایان بندی بسیار درخشانی دارد. گروه سنی ب.ج 0 4 میم صالحی فر 1402/9/17 کتاب های کودک نشر جمکران عمدتا محتوای خوبی دارند ولی در شناخت مخاطب خودشان، یعنی کودک موفق نبودهاند. داستان این کتاب از زبان یک عروسک به نام قوقوری که پشت ویترین مغازه است روایت می شود. هیچ کس قوقوری را دوست ندارد جز دخترک گل فروشی که دارد پول هایش را جمع می کند تا عروسک را بخرد. اما یک روز قورقوری خریده میشود. سفر سخت عروسک و دست به دست شدنش شروع می شود. در نهایت قورقوری که زیر باران و در یک جوی افتاده، توسط پاکبانی نجات پیدا می کند، در حالی که حسابی خراب و کثیف شده است. پاکبان و همسرش قورقوری و عروسک های دیگر راش شسته و تعمیر می کنند و در روز نیمه شعبان به بچه ها هدیه می دهند.قورقوری هم سهم دخترک گل فروش می شود. داستان طولانی است و مخاطب را خسته می کند. جمله های کوتاه زیادی با "و" به هم وصل شده اند و جملات طولانیای ساخته اند. بعضا جملات سه خطی هم در متن وجود دارند. جای مفعول و متمم با فعل در اکثر جملات عوض شده است. جز این اشکالات ادبی که به چشم من نابلد امد، پس زمینه تیره و رنگ نوشتار تیره در برخی صفحات باعث سخت شدن تشخیص کلمات و دشواری خواندن شده اند. 0 2 کتاب خوب 1403/2/8 «دکان عروسک فروشی من» داستان یه عروسکی هست که به خاطر قیافهاش، هیچکس اونو دوست نداره؛ بهجز دختر گلفروشی که سعی داره اون عروسک رو بخره... فقط اینو بدونید که طی اتفاقاتی که میفته و شما خودتون باید توی کتاب دنبال کنید این دختر گلفروش بالأخره به این عروسک میرسه اما توی یه روز خاص و بعد از یه ماجرای عجیبوغریب! راستی! نقاشیهای قشنگی هم داخل این کتاب هست که حیفه دیدن اونها رو از دست بدیم! 0 3 عباس 1402/3/17 سلام امسال از نمایشگاه کتاب خریدم خوب بود داستان برای فرزندم کشش داشت نقاشی خوب بود فقط یه صفحه میتونست رنگ متن با عکس بهتر بشه برای خواندن 0 1