معرفی کتاب پیوند دوباره با جوهره خویشتن: راهنمای عملی احساس خوب و شادی اثر کریستیان اس. نیبه مترجم الهام موسویان

پیوند دوباره با جوهره خویشتن: راهنمای عملی احساس خوب و شادی

پیوند دوباره با جوهره خویشتن: راهنمای عملی احساس خوب و شادی

4.5
5 نفر |
0 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

3

خوانده‌ام

7

خواهم خواند

5

شابک
9786006454429
تعداد صفحات
452
تاریخ انتشار
1399/3/3

توضیحات

        بسیاری از مردم در زندگی خود احساس شادی یا رضایت نمی کنند. آن ها دستخوش اضطراب، افسردگی، استرس، درد جسمی، کم بودن انرژی، نگرانی شدید، فقدان شور و شوق، مشکلات در روابط و دیگر علائم هستند. «کریستین نایب»، نویسنده این کتاب با ترکیب تحقیقات حوزه عصب شناسی مدرن، تکنیک های مؤثر و روان درمانی و پژوهش های حیطه آگاهی، نشان می دهد که مغز خود به خود احساسات را سرکوب می کند و این مکانیزم علت اصلی علائم روان شناختی ماست. تأثیر شگرف این مکانیزم بر شادی و بهزیستی ما، نحوه غلبه بر مکانیزم مذکور، درمان، علائم و احیای توانایی های خود همگی به کمک مفاهیم، مثال ها، ابزارها و تکنیک های آسان فهم، شرح داده شده است. این کتاب توصیه ها و تکنیک های کاربردی و ملموسی را ارائه می کند که شما بتوانید مکانیزم هایی که منجر به علائم و بروز مشکلات تان می شوند را درک کنید.
      

لیست‌های مرتبط به پیوند دوباره با جوهره خویشتن: راهنمای عملی احساس خوب و شادی

یادداشت‌ها

سمی

سمی

5 روز پیش

          از کتاب:  به احتمال زیاد بارها تلاش کرده‌اید برخی چیزها را تغییر دهید، به امید اینکه زندگی‌تان بهتر شود؛ شاید رابطه‌ای را که از آن احساس رضایت نداشتید به پایان رسانده‌اید، از شغل پراسترستان استعفا داده اید، بیشتر بر سرگرمی‌هایتان تمرکز کرده‌اید، با امید اینکه اینبار خوشحال‌تر و سرزنده‌تر شوید؛ شاید شرایط، دست کم برای مدت کوتاه، بهتر شده است، اما تنش و نارضایتی درونی‌تان، دوباره به سراغتان آمده‌اند.
.
این کتاب بیشتر برای پاسخ به پرسش هایی از این دست نوشته شده است که چرا ما هر لحظه باز هم انتظار بیشتری از زندگی داریم... چرا می خواهیم مضطرب نباشیم و یا با وجود بر وفق مراد بودن شرایط باز هم حس رضایت از زندگی نداریم. مشکل اصلی اضطراب هست و که مانعی برای بروز احساسات است با توجه به اینکه خود اضطراب حس نیست... مکانیسم هایی درون مغز وجود دارند که مانع از ایجاد احساس خوب در ما می‌شوند. نوسنده در هفده فصل به خواننده کمک میکند که علت این ها را بفهمد البته باز هم با توجه به مثلث تعارض یعنی رابطه بین احساسات، اضطراب و مکانیسم‌های دفاعی... این چرخه و این مثلث به صورت مدام در مغز ما میچرخد.
.
مهم: اضطراب به صورت ناهشیار به وجد می‌آید.اضطراب سعی می‌کند احساس اولیه را پنهان کند. اضطراب اغلب به صورت استرس/ تنس/ عصبی بودن احساس می‌شود، اما به طور معمول این احساس‌ها هشیار نیستند.
        

0