معرفی کتاب دیوان ژولیده نیشابوری اثر حسن ژولیده نیشابوری دیوان ژولیده نیشابوری حسن ژولیده نیشابوری و 1 نفر دیگر 3.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر مفید شابک 0000000111411 تعداد صفحات 160 تاریخ انتشار 1375/3/6 توضیحات کتاب دیوان ژولیده نیشابوری، تصویرگر آتیله مفید. بریدۀ کتابهای مرتبط به دیوان ژولیده نیشابوری جوجووو☆ 7 روز پیش دیوان ژولیده نیشابوری حسن ژولیده نیشابوری 3.0 1 صفحۀ 6 تا نیفتادی ز پا افتادگان را دست گیر تا که در افتادگی پیدا کنی بسیار پا :)) 0 8 جوجووو☆ 7 روز پیش دیوان ژولیده نیشابوری حسن ژولیده نیشابوری 3.0 1 صفحۀ 32 میکند از بهر ما هر مشکلی آسان کتاب زین سبب باشد مرا ارزندهتر از جان کتاب 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین جوجووو☆ 4 روز پیش تموم شد ، چرا دروغ بگم تازگیا یه جوری شدم باکلاسا بهش چی میگن😭🤏🏻؟ آها ریدینگ اسلامپ🤓. فکر کنم انقدر یهو جوگیر شده بودم که هی کتاب بخونم ، الان یوخده زده شدم😂😭!! این چالشه هم به عذاب وجدانم اضافه میکنه😂میگه آیا سی صفحه تو خوندی🥸 ؟(چقدر غر میزنم خدایا منو بخور🦆)ولی اگه بخوام راجب کتاب بگم اشعار خوبی داشت🤌🏻 و عاشق قافیه هاش بودم🎀 و به نظرم نمره سه نمره خوبی باشه🐢!! 0 11