معرفی کتاب جایگاه اشراقی انقلاب اسلامی در فضای مدرنیسم اثر اصغر طاهرزاده جایگاه اشراقی انقلاب اسلامی در فضای مدرنیسم اصغر طاهرزاده 3.8 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 1 ناشر لب المیزان شابک 9789642609215 تعداد صفحات 88 تاریخ انتشار 1398/7/22 توضیحات کتاب جایگاه اشراقی انقلاب اسلامی در فضای مدرنیسم، نویسنده اصغر طاهرزاده. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سجاد شیرازی 1401/4/4 در حال حاضر اگر شرايط دينداري تا حدّي فراهم است، شرايط دينداري به آن نحو که انسانها در جامعيت قرار گيرند و همهي ابعاد خود را به سوي اهداف الهي سوق دهند فراهم نيست، آنکس که ميخواهد متدين باشد، اهل عشق و هنر و زيبايي نيست، آنکس هم که اهل عشق و هنر و زيبايي است، اهل عبوديت و رعايت احکام شريعت نميباشد. ما در آيندهي انقلاب حتماً با نوعي از زندگي ديني آشنا ميشويم و در آن قرار ميگيريم که نسبت به وضع موجودمان بسيار متعاليتر است. ما فعلاً در شرايطي هستيم که حتي در اعتماد به عالم قدس و معنويت، در حدّ استدلال به وجود آنها متوقف ميباشيم، بدون آنکه راهکارهاي ارتباط قلبها با آن عوالم در نظام آموزشي ما برنامهريزي شده باشد. جالب است استدلالهاي اثبات وجود خدا را خداشناسي ميدانيم و از خداشناسي واقعي که تجلي نور توحيد بر قلبها است در غفلت هستيم. 0 0 امیرحسین کیوانی راد 1403/5/4 درباره جایگاه اشراق میتوان بهترین الگو را در حضرت شیخ الانبیا علیهم السلام یافت.ایشان ابتدا ماه، سپس خورشید و سپس خدای واحد را شناختند و به پرستش خدای واحد پرداختند.پس در روش حضرت ابراهیم علیه السلام جایگاه اشراق را میشود فهمید. اما در رندگی آنطوری که از شناخت ناقص خود در مرحله ابتدایی و سپس فراموشی موقت آن و احیانا رسیدن به خودی که دیگر خود خدایی است نه خود شخصی در ادامه راه بر می آید مساله مقیاس خود که نابرابری ای با دو حد بینهایت بزرگ و بینهایت کوچک بر آن مترتب است قابل شناسایی است. درباره شناخت مجمل و تفصیلی آنطور که من میدانم کتابی در زمانهای فدیم هم نوشته و تصحیح شده و چاپ گردیده که پیشینه روش فکری نویسنده محترم ،جناب استاد طاهرزاده را میرساند. 0 1