معرفی کتاب بند اعدام اثر فریدا مک فادن مترجم پریسا رجوند

بند اعدام

فریدا مک فادن و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

_

کتاب بند اعدام، مترجم پریسا رجوند.

لیست‌های مرتبط به بند اعدام

نیایش

نیایش

بخش دیخدمتکارراز خدمتکار

بهترین کتاب های (جنایی-معمایی) و نظر من

10 کتاب

خب برای شروع باید بگم اگر اهل خوندن کتاب های جنایی-معمایی هستید حتما اسم کتاب هایی که می گم به گوشتون خورده.توی این لیست کتابهایی هستند که هر جنایی خوانی باید حتما بخونشون! چیز هایی که می گم نظرات خودم هست هرکس ممکنه نظر متفاوتی داشته باشه. اولین کتابی که می خوام راجبش بگم ۱-«بخش دی» هست. خب این کتاب همون‌طور که می دونید اثر فریدا مک فادن هست و یکی از شناخته شده ترین و بهترین کتاب هاش هستش. من خودم اول این کتاب رو از نویسنده خوندم. واقعا خیلی خیلی خفن بود و لازم نیست بگم حتما راجب داستانش می دونید. جای گفتنش هست که بعضی ها مثل دوست صمیمی خودم آنچنان از کتابهای نویسنده خوششون نمیاد (با اینکه دوستم نمره بالایی به کتاب هاش میده) این هم به خاطر اینکه کتاب های فریدا (معمولا) برای اون قابل حدسه و باعث میشه از خواندنش کاملا لذت نبرند (خودم که اصلا نمی تونستم حدس بزنم به هیچ وجه) . فریدا مک فادن یکی از نویسنده های مورد علاقه ی من هست با اینکه نقطه ضعف های داره..‌. من مجموعه خدمتکار رو هم خوندم که سه جلد اصلی و یک جلد فرعی هست. البته من راجب جلد فرعیش بحث نمی کنم چون صرفا برای کامل تر شدن مجموعه هست و بیشتر یک داستان خیلی کوتاه عاشقانه-دلهره آور بود تا جنایی-معمایی. از نظر من این سه جلدی ۲ـ«خدمتکار» ۳-«راز خدمتکار» ۴-«خدمتکار همه چیز را می بیند» هرچی به جلد بعد می رسیدن از میزان خفن بودن کتاب یکم کم می شد(شاید هم به خاطر اینه که شخصیت هارو بیشتر می شناختم و بیشتر برام جا می افتاد داستان...) ولی الان که فکر می کنم جلد های ۲ و ۳ هم واقعا به نظرم عالی بودن و پیشنهاد می کنم بخونید! ۵-«بند اعدام» این کتاب یک مدل دیگه از کتاب‌های جنایی معماییه که اصلاً تو یک لول دیگه قرار داره از نظر من. من این کتاب رو به تازگی خوندم که اثر فریدا مک فادن هست مثل داستان‌های قبل‌. که شاید هم نشه بهش گفت جنایی معمایی... و نمی‌دونم چطور توضیح بدمش. یک داستان کوتاه هست و واقعا ارزش خوندن داره به نظر من خیلی عجیب بود. خواستم اینجا یک چیزی راجب کتاب های فریدا مک فادن بگم و بحث رو راجبشون تموم کنیم. «کتاب هاش واقعا مغز آدم رو منفجر می کنه هرکی حداقل یک بار باید بخونه» کتاب بعدی که می خوام راجبش بگم ۶-«و آنگاه هیچکس نماند» این کتاب اثر آگاتا کریستی یک داستان جذاب و مرموز(مثل خود نویسنده) هست که به احتمال زیاد یا خوندینش یا دیدینش. باید بگم بعد از اتمام این کتاب سرتون رو می کوبونید به دیوار ! داستان خیلی ترسناکیه و آخرش واقعا خیلی عجیب تموم میشه. فکر می کنم که کتاب «دیزی دارکر» اثر آلیس فینی الهام گرفته شده از همین کتاب باشه چون یک سری شباهت هایی به هم دارن . ۷- «دیزی دارکر» هم یک کتاب خفن دیگه هست که واقعا به نظرم عجیب غریب بود آخرش قشنگ تموم شد(البته نمی شد گفت قشنگ) و بیشتر از اتفاقی که در حال حاظر می افته راجب زندگی گذشته دیزی دارکر می گه و اینا یک جا بهم مربوط می شن. می تونم بگم که فقط بخونیدش. حالا که راجب آلیس فینی گفتیم یک کتاب دیگه هم هست که نوشته همین نویسنده هست ۸- «سنگ کاغذ قیچی» یک چیزی که به نظرم اصلا جالب نبود این بود که این دوتا کتاب توی روند داستان و اواسطشون یک سری ایده های تکراری برای ایجاد دلهره داشتن.کسی که این هارو خونده می فهمه منظورمو.. اما راجب خود داستان این باز خیییلی عجیب تر (فکر کنم برای بار صدم می گم عجیب.)بود یعنی تا وسط داستان کلا من یک چیز دیگه فکر می کردم به یک جاهایی که رسیدم گفتم: چی شد! و برمی گشتم عقب مرور می کردم که با عقل جور در بیاد(شاید هم من تو کتاب خوندن خیلی گیج می زنم😀) بعدش هم که نگم دیگه برای بار چندم تو کتاب خوندن مخم پوکید ۹-«زمان اشتباه مکان اشتباه» من واقعاً ندیدم که کسی راجع به این کتاب بیاد صحبت کنه و اسمش رو شنیده بودم کتاب معروفیم هست نسبتاً و باید بگم وقتی که خوندمش تبدیل شد به یکی از کتاب‌های مورد علاقم واقعاً خیلی از داستان لذت بردم مثل داستان‌های دیگه نبود متفاوت‌تر بود شخصیت اصلی داستان یک مادر بود که درگیر داستان‌های همسرشو پسرش شده بود و اتفاقات خیلی عجیبی براش افتاد و ... حتی این کتاب باعث میشه که مامان‌هامونو بهتر درک کنیم با اینکه داستان زندگیشون شبیه ما نیست ولی خب دیگه... به اضافه اینکه خیلی گیج کنندست قشنگ هم هست . ۱۰-«لیست مهمانان» آخرین کتابی هستش که می‌خوام راجع بهش بگم. نویسنده این کتاب لوسی فولی هست. داستان ما تو یک شب عروسی شاید نفرین شده یا ترسناک اتفاق می‌افته. و تا آخر کتاب خیلی چیزها عوض می‌شه و نظرها برمی‌گرده و اصلاً کسی که بهش شک داری یکی دیگه میشه و یه جوری همه چیز قاطی پاتی میشه و همین خودش خیلی خفنه. بعضی از قسمت‌های داستان خیلی دلهره آور میشه و من واقعاً از این داستان خوشم اومد. قصد دارم لیست‌های دیگه‌ای هم درست کنم مثل داستان ترسناک یا داستان‌های فانتزی.. در آخر امیدوارم این لیست به دردتون خورده باشه!