معرفی کتاب King of Pride اثر آنا هوانگ King of Pride آنا هوانگ 2.9 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 7 خواهم خواند 5 ناشر شابک 4284565855755 تعداد صفحات 319 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب King of Pride، نویسنده آنا هوانگ. بریدۀ کتابهای مرتبط به King of Pride یلدا🦋 1403/9/16 King of Pride آنا هوانگ 2.9 2 صفحۀ 128 Absolutely f*cking not. Her dry spell has been broken. By Me. 0 10 لیستهای مرتبط به King of Pride میم ، الف ، دال 1402/12/26 🖌️🪢 عیدی به دختر بعدی 🪄🪡 6 کتاب 🫧🫶 سالی داره تموم میشه و سالی داره شروع میشه🫧🫶 و برای من ؟ این اولین سالیه که با کتاب خوندن شروع جدیدی به دختر سال بعد می بخشم 💫 من به اون دختر هزاران خاطره ، هزاران تجربه ، هزاران ضربه و هزاران دوست داشتن بخشیدم❤️🩹 میخوام به اون بگم که : حتی اگر نا امید شدی ، یه کتاب خوب برات باقی میذارم و ده ها دوست دیگه که مثل تو هستن و امیدوارم اون هارو بتونی پیدا کنی و حتی اگر نتونستی از نزدیک درکشون کنی ، از همون راه محکم در آغوش بگیریشون و احساساتت رو با کتاب هات براشون بیان کنی🫂❤️🩹 این کتاب هارو برای ۱۳ روز تعطیلی برنامه ریزی کردم ، امیدوارم ناامیدم نکنن 🦋 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین یاسمن 1403/3/8 نسبت به جلد اول مجموعه خیلی یکنواخت بود. 0 3 سارینا قرطاس 1404/3/1 از نظر من این جلد خیلی بهتر و جذابتر از جلد قبلی بود، تمرکز این جلد روی دوستای دانته و ویوین-کای و ایزابل- هست که به مرور زمان جذب هم میشن و بیشتر با شخصیتهای واقعی همدیگه آشنا میشن😍🙈 جلد قبلی رو اگه منِ دبیرستانی میخوند شاید بیشتر میپسندید(اون زمان موضوع نامزدی اجباری خیلی وایرال بود🤣) ولی ترجیح منِ الان این جلده😍 همچنان معتقدم اگر حوصلتون سررفته و فقط دنبال کتابی هستید که الکی باهاش سرگرم بشید بیاید سراغ این مجموعه 🩷 0 0