معرفی کتاب پسااسلام گرایی اثر آصف بیات مترجم عباس جنگ

پسااسلام گرایی

آصف بیات و 1 نفر دیگر
3.5

1400/5/31

کتاب پسااسلام گرایی، مترجم عباس جنگ.

ایده پسااس
          ایده پسااسلام‌گرایی آصف بیات، از بدیع‌ترین و پرارجاع‌ترین نظریات حوزه مطالعات خاورمیانه می‌باشد اما نوشته حاضر تنها ترجمه فصل اول کتاب post_islamism اوست که به مفاهیم و نظریات پیرامون این ایده می‌پردازد و صد حیف که ادامه آن ترجمه نشده است و غفلت جامعه دانشگاهی از  پرداختن به چنین آثاری جای تامل دارد.
از آنجا که کتاب تحلیل گفتمان پسا‌اسلام‌گرایی است، اگر با روش تحلیل گفتمان آشنا نیستید و یا پیش‌زمینه‌ای نسبت به جنبش‌های اسلامی معاصر و مفاهیمی چون  کمالیسم و اسلام‌گرایی ندارید، مطالعه کتاب حاضر چیزی جز سردرگمی عایدتان نخواهد کرد.
در پایان توصیه می‌کنم قبل از مطالعه این کتاب، حتما سری به کتاب هراس بنیادین (نوشته بابی سعید) بزنید.
دلنوشت: 《ترم ۶، درس مسائل بین‌الملل جهان اسلام، با استاد نبوی و چه کلاس خوبی! الحق و والانصاف همه چیز در این کلاس جذاب بود؛ البته اگر ساعت ۸ صبح بودنِ آن را نادیده بگیریم!
مقرر شده بود تا ارائه‌ای سر کلاس داشته باشم. چند کتابی را مدنظر داشتم اما از میان آن چند کتاب چندصد صفحه‌ای، پیشنهاد استاد، کتابی بود که تنها ترجمه‌ای از فصل اول کتابی دیگر بود که حتی تعداد صفحاتش از ۸۰ هم تجاوز نمی‌کرد!
حقیقتش انتخاب اولیه‌ام این کتاب نبود اما چه کنم که "رضای دوست مقدم بر اختیار منست". کتاب را خواندم، لذت بردم، ارائه دادم و از تصمیم استاد تشکر کردم.》