معرفی کتاب معامله گر منضبط: پرورش ذهن برای موفقیت در بازار اثر مارک داگلاس مترجم احسان سپهریان

معامله گر منضبط: پرورش ذهن برای موفقیت در بازار

معامله گر منضبط: پرورش ذهن برای موفقیت در بازار

مارک داگلاس و 1 نفر دیگر
3.5

ناشر
چالش
1394/9/3

کتاب معامله گر منضبط: پرورش ذهن برای موفقیت در بازار، مترجم احسان سپهریان.

سامان

سامان

1403/9/30

خیلی کتاب مفیدی بود و راضیم از خوندنش.نویسنده خیلی قشنگ میاد و به یک سری باورها تلنگر میزنه و سعی میکنه خواننده رو از خواب احتمالی که رفته بیدار کنه.بخش انتهایی کتاب در مورد ترید کردن در بازارهای مالی(از منظر روانشناسی نه مباحث تکنیکال)بود و بقیه بخشهای کتاب رواشناسی فردی بود.در مورد کارکرد ذهن،عادتها،باورها،انرژی ذهن و اینکه برای تغییر مثبت چه کارهای بکنیم کلی توضیح میده و بخش انتهایی میاد و مطالب رو تلفیق میکنه با ترید کردن در بازارهای مالی و نکات لازم رو گوشزد میکنه.طبقه بندی مطالب ارائه شده خیلی خوب بود و از یک منطق روایی خوب پیروی میکرد.اون بخشهایی که در مورد روانشناسی فردی و ذهنی بود و ربط مستقیم به بازارهای مالی نداشت،به نظرم کسانی که در این بازارها فعالیت نمیکنند هم میتونه براشون مفید باشه .در کل کتابی بود که از تصوراتم بهتر بود.انتشارات مختلفی چاپش کردند.نمیدونم کدوم ترجمه بهترینه،من کتاب منتشر شده توسط انتشارات شمشاد با ترجمه مهدیه مهدیان رو خوندم که هم از ترجمه و هم جنس کاغذ وسایر مسائل راضی بودم.