معرفی کتاب خارپشت کوچولو و کاغذ عجیب و غریب اثر مهسا جلیلی کمالیان خارپشت کوچولو و کاغذ عجیب و غریب مهسا جلیلی کمالیان و 1 نفر دیگر 3.3 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 0 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9786000102371 تعداد صفحات 28 تاریخ انتشار 1394/12/2 توضیحات کتاب خارپشت کوچولو و کاغذ عجیب و غریب، نویسنده مهسا جلیلی کمالیان. یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا منظمی مطلق 1401/4/19 بانمکه. بهتره بچه ها شمارش بلد باشن 0 1 معصومه توکلی 1402/1/30 طبق معمول متن بر تصویر میچربید و حفره و خلاء هم کم نداشت. چرا رفقای خارپشت کمکش نکردند و چند روز اول سراغی ازش نگرفتند؟ بعد چه شد که متنبه شدند و برایش نقشهٔ گنج کشیدند؟ آخرش هم نه معذرتخواهی کردند نه هیچ کار دیگر. با این همه خارپشت کوچولو حالیاش شد که همین رفقای بیمعرفت گنجش هستند! عیب وی جمله بگفتم هنرش نیز بگویم: تصاویر خانم قربان بامزه است و ایدهٔ سوپرتکراری شمارش حیوانات زیادشونده در هر صفحهٔ کتاب هم همیشه جواب میدهد. (موقع خواندن این کتاب متوجه شدم ضحی شکل اعداد فارسی را میشناسد! 0 1