معرفی کتاب دشنه در دیس: مجموعه ی شعر اثر احمد شاملو کتابعمومیادبیاتشعرشعر ایران دشنه در دیس: مجموعه ی شعر احمد شاملو 4.8 4 نفر | 0 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 0 ناشر مروارید شابک 9789646026070 تعداد صفحات 90 تاریخ انتشار 1399/10/30 توضیحات راوی اما تنها یکی خنجر کج بر سفره ی سور در دیس بزرگ بدل چینی میزبان سروران من! سروران من! جدا بی تعارف بریدۀ کتابهای مرتبط به دشنه در دیس: مجموعه ی شعر Neginiii 1404/5/11 دشنه در دیس احمد شاملو 4.8 0 صفحۀ 31 تو می باید خامُشی بگزینی به جز دروغت اگر پیامی نمی تواند بود؛ اما اگرت مجال آن هست که به آزادی ناله یی کنی فریادی در افکن و جانت را به تمامی پشتوانه ی پرتاب آن کن! 0 1 Neginiii 1404/5/11 دشنه در دیس احمد شاملو 4.8 0 صفحۀ 79 جهان عبوس را به قواره ی همت خود بریدن است، آزادگی را به شهامت آزمودن است و رهایی را اقبال کردن حتی اگر زندان پناه ایمن آشیانه است و گرم جای بی خیالی سینه مادر، حتی اگر زندان بالش گرمی ست از بافه ی عنکبوت و تارک پیله رهایی را شایسته بودن است حتی اگر رهایی دام باسه و قرقی ست یا معبر پر درد پیکانی از کمانی 0 1