بایکوت: دل نوشته های علی قاضی نظام عمومیادبیاتشعر بایکوت: دل نوشته های علی قاضی نظام علی قاضی نظام 3.2 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 0 ناشر 360 درجه شابک 9786008320234 تعداد صفحات 114 تاریخ انتشار 1396/1/21 توضیحات کتاب بایکوت: دل نوشته های علی قاضی نظام، شاعر علی قاضی نظام. ادبیات ایران کتاب مصور شعر ایرانی یادداشتها محبوبترین جدید ترین محدثه خوشکام 1403/3/1 5/5 تا می توانید خودتان را خالی کنید جوانی کنید و عشق و حال... سیر که شدید به ازدواج فکر کنید... این متن را که از آخر به اول بخوانید می شود "طلاق" - علی قاضی نظام دل نوشته های فوقالعاده زیبا و تاثیر گذار که با عکس های خیلی زیبایی همراه بودن. شخصا به همه پیشنهاد میکنم که کتابو بخرید و بخونید. به نظر من کلمه دل نوشته از شعر برای این کتاب مناسب تر بود، ولی هر اسمی هم که داشته باشه زیاد فرقی نمیکنه، مهم اینه که محشر بود. حرف دیگه ای برای توصیفشون ندارم. 0 0 پریسا نوعدوست 1402/10/4 کتابی که به نظرم بیشتر از اینکه پول محتوای داخلش رو بدیم پول بستهبندی شیکش رو میدیم! خوندن کل کتاب حتی یک ساعت هم طول نمیکشه. 0 0