معرفی کتاب تو یک جهانگردی اثر شهرزاد شهرجردی

تو یک جهانگردی

تو یک جهانگردی

شهرزاد شهرجردی و 3 نفر دیگر
4.6
7 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

9

خواهم خواند

1

شابک
9786226630085
تعداد صفحات
32
تاریخ انتشار
1398/12/13

نسخه‌های دیگر

توضیحات

        تا حالا بچه های جهانگرد را دیده ای؟آن ها رازهای عجیب و غریب سفرهای طولانی و پُرپیچ وخم را می دانند و می توانند برایت از چیزهایی بگویند که روزها و شب ها در کوهستان ها، دشت ها، دریاها، و شهرها دیده اند...فکر می کنی آن ها چرا جهانگرد شده اند؟
      

لیست‌های مرتبط به تو یک جهانگردی

بی نام

بی نام

1402/10/18

به من چهقندیل کوچکچطور از شر گرگ خلاص شویم

فلسطین 3 (کودک نوجوان - نمادین)

9 کتاب

«يوم العدل على الظالم أشد من يوم الجور على المظلوم» *دیدم چگونه یک شهر / شد لحظه لحظه ویران / باغی که غرق گل بود / خشکید و شد بیابان / دیدم! ولی ندیم / بد تا ابد بماند / رسم زمانه خوبیست / کی رسم بد بماند؟* امروز روز جهانی یتیمان جنگه و همه میدونیم چقدر کودک در غزه در این یک فصل مقاومت، یتیم شدن. به همین مناسبت میخواستم کتابهایی که میتوان بصورت نمادین به قضیه *فلسطین* ارتباط داد، و برای کودک نوجوان چاپ شده معرفی کنم. منابعی که با کلیدواژه‌های مربوط به فلسطین همخوانی داشته و میتوان بطور نمادین از آنها بهره برد. مفاهیمی مثل: 💡زورگویی و ظلم ستیزی و بی عدالتی 💡اتحاد و همدلی و قیام 💡امیدواری و رویا و هدف 💡کمک به هم نوع و مسئولیت اجتماعی 💡شجاعت و صبر 💡وطن دوستی و قهرمانی 📗 به من چه نمادین (مبارزه با ظلم) ⬅️ نشر دارالحدیث 📗 قندیل کوچک نمادین (اتحاد) ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 📗 چطور از شر گرگ خلاص شویم نمادین (اتحاد) ⬅️ نشر شهر تاش 📗 لولا دختر جزیره نمادین (وطن) ⬅️ نشر پرتقال 📗 درسی برای گنجشک شعر نمادین (ناپایداری بدی) ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 📗 یک تمساح قیچ قیچ نمادین (تاوان تسلیم) ⬅️ نشر چکه 📗 حالا دیگر میخواهم فکر کنم نمادین (بی‌تفاوت نبودن) ⬅️ نشر شهرقلم 📗 تو یک جهانگردی آوارگان جنگ ⬅️ نشر فاطمی 📗 جاده سنگی صلح آوارگان جنگ ⬅️ نشر نیستان ⛳️ این کاملترین فهرست مربوطه است ولی اگر کتاب دیگری میشناسین یا نکته ای دارید لطفا بهم اطلاع بدین #Israel_erases_children

8

یادداشت‌ها

نعیمک

نعیمک

1403/12/25

          این کتاب‌ها کتاب‌های عجیبی هستند و اغلب از طرف خانواده‌ها نادیده گرفته می‌شوند. قصه دربارۀ مهاجرت اجباری است. «جهانگرد»ی در کتاب یعنی از خانه‌ات آواره شوی و مجبور شوی همه‌چیز را ترک کنی. هیچ‌وقت در قصه به کلمۀ مهاجرت یا پناهندگی اشاره نمی‌شود اما از دل تصاویر است که کشف می‌کنیم این «جهانگرد»ی چه معنایی دارد. 
بی‌شک قصه تلخ است اما واقعیت هم هست. روایت و صحبت با بچه‌ها از چنین موضوعاتی از نظر من بد نیست و این کتاب کمک می‌کند تا ببیند آدم‌های دیگری که شاید در کنارشان زندگی می‌کنند (مخصوصاً تهران که افغانی‌های زیادی دارد) چطور به اینجا آمدند و بیگانه‌هراسی را کمتر کند. البته شاید. 
خیلی مهم است که وقت خواندن کتاب با بچه‌ها حرف بزنیم و کتاب تبدیل به موضوعی برای گفت‌وگو شود چون کتاب‌هایی شبیه این فقط برای قصه گفتن نیستند و محملی هستند برای فکر کردن و دیدن موضوعاتی که شاید کمتر سراغشان می‌رویم چون نمی‌خواهیم دنیای کودکان‌مان را خراب کنیم.
        

0