The Fault In Our Stars The Fault In Our Stars John Green 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 0 خواهم خواند 0 ناشر Penguin شابک 9780001002425 تعداد صفحات 216 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب The Fault In Our Stars، نویسنده John Green. لیستهای مرتبط به The Fault In Our Stars Vanda ; ☆ تابستان ۱۴۰۳ 10 کتاب کتاب هایی که در تابستان سال ۱۴۰۳ خواندهام رو لیست میکنم تا با شما در اشتراک بذارم، این لیست را تا تابستان گسترش خواهم داد✨️🌷 پ.ن. کتاب ها به ترتیبی که خوانده ام مشخص شده اند✨️🌷 0 9 یادداشتها محبوبترین جدید ترین Vanda ; ☆ 1403/5/22 نکته : من این کتاب را قبل از نصب کردن بهخوان خواندم ، به همین دلیل به لیستِ کتاب های خوانده شده اضافهش نکردم و به تازگی آن را در لیستِ کتاب های تابستانِ ۱۴۰۳ قرار دادم. کتابِ نحسیِ ستاره های بخت ما ،از آن کتاب های خاص است که شما فقط آن را نمیخوانید ، بلکه باهاش زندگی میکنید . تک تک احساسات هیزل و گاس را با تمامِ وجودتان احساس کرده ، و در آخر هم دلتان میشکند . قلم جان گرین خیلی زیبا بود و اینکه زاویه دیدِ داستان اول شخص است خیلی آن را زیبا تر کرد . بنده بعد از تمام کردن کتاب هم به ایمیلِ رسمی مشترک جان گرین و برادرش ، هَنک ، مراجعه کردم اما هنوز پاسخی نیافتم . این کتاب تا ابد موردعلاقه ام میماند . امتیاز : ۵ ستاره . 0 9