معرفی کتاب مدیریت زمان اثر مهدی نیلی پور مدیریت زمان مهدی نیلی پور 2.0 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 0 ناشر پیام صادق شابک 9648040052 تعداد صفحات 48 تاریخ انتشار 1396/8/29 توضیحات کتاب مدیریت زمان، نویسنده مهدی نیلی پور. یادداشتها محبوبترین جدیدترین حامد خواجه 1401/6/16 طبیعی است که هر انسانی دوست دارد از داشتههایش بهترین بهره را ببرد، و من هم به همین دلیل جذب عنوان این کتاب شدم؛ درک میکنید که هیچ دارایی مهمتر و با ارزشتر از زمان نیست (یکم کلیشهای شد؟!) به خصوص برای من این یک فقره خیلی با اهمیت است، چرا که دائما احساس میکنم که کمبود زمان دارم! به هرحال این کتابچه کوچک را خواندم و همچنین جلد دوم آن را هم خواندم، ولی آنچه میخواستم را نیافتم !! یکی از دلایلی که این کتاب را در میان انبوهی از کتب مدیریت زمان انتخاب کردم، حوزوی بودن نویسنده آن بود؛ که به خاطر همین از نویسنده توقع داشتم که نظرات اسلام و دین را در این زمینه بیان کند، نه اینکه همان حرفهای دیگران (به خصوص غربیها) را بازگو کند و مانند برخی دیگر از آخوندها چند روایت و آیه هم برای تایید آنها بیاورد!! خلاصه ما به دنبال چیزی دیگر در این کتاب میگشتیم که نیافتیم؛ ولی در کل کتاب آنچنان بدی هم نبود، اصولی را که البته ممکن است ۹۵ درصد آنها را از قبل میدانستید و یا بدهی بوده است در کنار هم و در یک مجموعه آورده است. در مورد جلد دوم این کتابچه بگویم که مانند جلد اول است و در تکمیل و ادامهی آن آمده است، و البته اگر هم جداگانه خوانده شود مشکلی پیش نمیآید؛ یعنی میتوانید بدون خواندن جلد اول، جلد دوم را بخوانید. این مجموعه جلد سومی هم دارد، که البته هنوز موفق به خواندنش نشدهام، البته این جلد سوم که کمی مطالبش بیشتر است، ویژه شبهای قدر است، یعنی مدیریت زمان در شبهای قدر را بیان میکند که منتظر ماه مبارک هستم که فرا برسد و من بتوانم در حوالی شب با برکت قدر این کتاب را بخوانم. 2 3 مریم کوهکن 1403/11/6 کتاب خوبی کوتاه کاربردی برای شروع کار بد نیست 0 5