استالین جوان: از تولد تا انقلاب اکتبر استالین جوان: از تولد تا انقلاب اکتبر سایمن سیبیگ مانتیفوری و 1 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 6 ناشر نشر ثالث شابک 9789643806323 تعداد صفحات 542 تاریخ انتشار 1398/8/8 توضیحات کتاب استالین جوان: از تولد تا انقلاب اکتبر، نویسنده سایمن سیبیگ مانتیفوری. لیستهای مرتبط به استالین جوان: از تولد تا انقلاب اکتبر امید ابد کتاب های برای خواندن در آینده 100 کتاب این لیستی هست که من اگر طبیعت سرنوشت اجازه بده برای خواندن در آینده در نظر گرفتم البته میخواستم در ابتدا کتاب های برای خواندن در سال بعد انتخاب کنم ولی حجم کتاب ها و تعداد شون کتبی که بعدا اضافه میشه بیش از یک سال طول خواهد کشید این لیستی هست با موضوعات گوناگون 0 30 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین [MAHI] 1403/5/27 معمولا زمانی که زندگی نامه استالین یا هر شخصیت دیگه ای رو میخونیم، از زمان موفق شدن یا قدرتمند شدنشون به بعد روایت میشه! من خیلی کنجکاو بودم در مورد زندگی استالین قبل از به قدرت رسیدنش بدونم، این کتاب از زمان ازدواج پدر مادر استالین شروع میشه و تا مبارزه استالین و تروتسکی بر سر تصاحب قدرت ادامه داره 0 2