شیشه گری دستی در ایران

شیشه گری دستی در ایران

شیشه گری دستی در ایران

0.0 1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

0

خواهم خواند

0

شابک
9789644716386
تعداد صفحات
80
تاریخ انتشار
1390/6/5

توضیحات

کتاب شیشه گری دستی در ایران، نویسنده حسین یاوری.

یادداشت‌ها

          کتاب پیش‌رو که در پنج فصل تالیف شده ابتدا از کلیاتی درباره ماده شیشه شروع می‌شود. ساده‌ترین تعریفی که از این ماده می‌توان گفت این است که شیشه مایعی است سفت شده. ساختار شیمیایی، ویژگی‌هایی مثل تجزیه نور و پدیده انکسار از مباحث دیگری‌ است که در فصل اول مورد بررسی است.
فصل دوم به پیشینه شیشه‌گری در ایران پرداخته.‌ در ابتدای فصل ابتدا به پیشینه‌های تاریخی شیشه در جهان نیز اشاراتی شده. در قرن اول میلادی روش دم بزرگ‌ترین تحول تاریخی در شکل‌دهی به مذاب شیشه را ایجاد کرد. در ادامه این تحول و با تولد امپراتوری ایران در شرق و سقوط نینوا صنعت شیشه‌سازی از نینوا به ایران منتقل شد. هرچند که اقوام آریایی منطقه خوزستان از سال‌ها پیش با شیشه آشنا بودند و از آن استفاده می‌کردند.
فصل سوم از وارد نحوه تولید شیشه و شیشه‌گری می‌شود و مناسب برای کسانی است که به طور عملی می‌خواهند به این حوزه ورود کنند. تجهیزات، ابزار کار، مواد اولیه مصرفی و چگونگی ساخت محصولات شیشه‌ای از مباحثی است که در این فصل مورد بررسی است.
فصل چهارم به انواع محصولات شیشه‌ای دست‌ساز و کارهای تکمیلی روی شیشه می‌پردازد. شیشه‌های تراشدار، شیشه‌های با تلفیق فلز و... از محصولات شیشه‌ای معروف به حساب می‌آیند.
فصل پنجم نیز به موقعیت کنونی شیشه‌گری در ایران می‌پردازد و برای رسیدن به این هدف از شیشه‌گری در تهران، میمند، قمصر، شیراز و جهرم می‌پردازد.
        

0