معرفی کتاب بی عیب و نقص اثر مایکل شور مترجم نگار شجاعی
خواندهام
کتاب بیعیب و نقص: نظر آدم حسابیها در مورد آدم حسابی بودن از ارسطو تا کامو. نویسنده مایکل شور، ترجمهی نگار شجاعی نشر مون
لیستهای مرتبط به بی عیب و نقص
یادداشتها
1403/4/22
کتاب به بررسی یک سری نظریه در باب فلسفه اخلاق مثل اعتدال طلایی، فایدهگرایی، اگزیستانسیالیسم و... پرداخته بود که معایب و مزایا یا بهتره بگم موقعیت هایی که میشه از این نظریهها استفاده کرد و یک سری موقعیت متناقض که نمیشه از نظریهها استفاده کرد را بیان میکنه. در نتیجه کتاب این بود که مرز اخلاق مداری در رفتارهایی خاص وجود ندارد بلکه شخص میبایست بسته به موقعیت و شرایط خودش رفتار متناسب و اخلاقمدارانه رو بر بگزینه. به نظرم کتاب جالبی بود ولی خب نویسنده خیلی سعی کرده بود خودمانی این مباحث رو توضیح بده که از نظر من یه ذره دیگه باعث میشد برای یک کتاب فلسفی لوث باشه ولی خب از یه دیدگاه دیگه هم میشه بهش نگاه کرد که سعی کرده بود که مباحث ثقیل فلسفی خیلی ساده باشه تا جایی که حتی برای نوجوانان هم قابل درک باشه و حتی کسی که هیچ سررشتهای از فلسفه و این دروس تا حالا نداشته. کتاب یذره از نظر من خیلی درهم و نامنسجم به نظر میومد. در کل به نظرم اگر خواستید درباره تناقضات فلسفی و فلسفه اخلاق بیشتر بدونید این کتاب رو بخونین ولی در غیر اینصورت دنبال یه موعظه و یا نصیحت هستید فقط فصل کلام آخر، که نویسنده برای بچههای خودش نوشته رو خوب بخونید کفایت میکنه و یه خلاصه خوب و مفید از کل کتاب در همون فصل ارائه داده.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.