خطر سقوط بهمن: سه مقاله دربارهی خاطرات جنگ عمومیفلسفهاسلامی خطر سقوط بهمن: سه مقاله دربارهی خاطرات جنگ محسنحسام مظاهری 3.1 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 5 ناشر نشر آرما شابک 9786006077888 تعداد صفحات 83 تاریخ انتشار 1398/7/23 توضیحات کتاب خطر سقوط بهمن: سه مقاله دربارهی خاطرات جنگ، نویسنده محسنحسام مظاهری. جامعه شناسی ادبیات معاصر دهه 2010 میلادی تاریخ ایران ادبیات ایران جنگی سیاسی اجتماعی مجموعه مقالات لیستهای مرتبط به خطر سقوط بهمن: سه مقاله دربارهی خاطرات جنگ محسنحسام مظاهری کارنامهی قلمی من 25 کتاب این فهرست شامل کارنامهی قلمی من است؛ هم کتابهای مستقل و هم کتابهای مشترک با دیگران. 0 47 نشر آرما کتابهای هابیل:مطالعات جنگ و صلح 6 کتاب فهرست آثاری که نشر آرما در موضوع مطالعات جنگ و صلح منتشر کرده است. 0 2 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین مرتضی 1403/5/29 کتاب متشکل از سه مقاله است که پیشتر نیز چاپ شده بوده است؛ ۱. سودای تماشای فیل(ها)، ۲. خطر سقوط بهمن و ۳. زندگی با ارواح. در این مقالات مولف در تلاش است تا چرایی گسترش روزافزون چاپ کتابهایی که در حوزه دفاع مقدس منتشر میشوند را بررسی کند. از سوی دیگر دغدغهی او توجه پیامدها و تبعاتی است که انتشار بدون دقت این کتابها دارد. همچنین بین کتابهایی که خاطرهنگاری و خاطرهنویسی هستند با کتابهایی که بهدرستی میتوان آنها را «تاریخ شفاهی» دانست، وجه تمایز قائل میشود و تذکر میدهد که کتابهای بسیاری تحت عنوان تاریخ شفاهی منتشر شده است که نهایتاً جمعآوری خاطرات است و شاخصهای لازم برای کتاب تاریخ بودن را ندارند. در کل برای کسانی که به ادبیات حوزهی دفاع مقدس و تاریخ شفاهی جنگ علاقهمند هستند، مفید است. احتمالا مقالات را در اینترنت بهصورت مجزا میشود جستوجو کرد. 0 18 سیدکمال 1402/8/28 مطالعه این کتاب در تاریخ 1397/02/25 به پایان رسیده است. 0 4